Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Emir'in Evli Olduğunu...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’in Evli Olduğunu Öğreniyor Mu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kazada Emir’in koluna cam batıyor. Efsun onu en yakın hastaneye götürüp operasyonu kendisi yapıyor. Ferdi, Emir’in kebapçı değil doktor olduğunu ve kızıyla nişanlı olmadığını öğreniyor. Yıllar sonra Ferdi ile Pervin, Efsun’un evinde karşı karşıya geliyor. Emir, nikahlı karısı Sevda’yı karşısında görünce şok oluyor. Senden Daha Güzel 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Efsun, Emir’in evli olduğunu öğreniyor mu?

Salı Dizileri 2022

Efsun Emir’in Evli Olduğunu Öğreniyor Mu?

Senden Daha Güzel 10. bölüm 1. fragmanında; Efsun, Sevda’yla yakınlık kurup görüşmeye başlıyor. Emir ise, Sevda’nın Efsun’un yakınlarında olmasından rahatsız oluyor. Sevda Emir’e, boşanmak için geldiğini söylüyor. Emir ise ona, klinikte kimsenin kendisinin evli olduğunu bilmediğini söyleyip onu uyarıyor. Efsun, onların konuşmasını duyuyor mu?

İşte Senden Daha Güzel 10. bölüm 1. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Efsun, ufak sıyrıklarla kazayı atlatıyor. Emir’in yanına gidip onun omuzuna cam parçası battığını görüyor. Hemen ambulans gelip onları en yakın hastaneye götürüyor. Ancak hastanede cerrah olmadığı için ameliyatı Emir’in ısrarıyla Efsun yapıyor. Emir için, gerekli tetkikler yapılıyor. Bu arada Ferdi, çıkan haberleri görüp kızıyla Emir’in kaza geçirdiğini öğreniyor.

Emir ile Efsun’a ulaşamayan herkes büyük panik oluyor. En sonunda onların kaza geçirdiği haberi duyuluyor. Efsun, Emir’le birlikte İstanbul’a dönüyor. Ona kendi elleriyle kelle paça çorbası yedirip iyileştirmek için uğraşıyor. Pervin, kızıyla konuşmak istiyor. Ona, neden onu bırakmak zorunda kaldığını anlatıyor.

Efsun, annesinin babasının onu Antep’te kalmaya zorladığı öğrenimini tamamlamasını istemediğini öğreniyor. Ferdi, Emir’in kebapçı değil doktor olduğunu öğrenip kliniğe geliyor. Emir, Ferdi’ye doktor olduğunu, Efsun’la da nişanlı olmadıklarını itiraf etmek zorunda kalıyor.

Ferdi, Efsun’un kendisine yalan söylemesini affedemiyor ve onun bir daha yüzünü görmek istemediğini söylüyor. Efsun, aslında annesinin çiftliği satacağı tehdidiyle İstanbul’a geldiğini annesiyle üç aylık anlaşma yaptığını babasına anlatamıyor. Emir, bu anlaşmayı öğreniyor ve Efsun’un bu süre bitince gideceğini öğreniyor.

Efsun’dan gitmemesini istiyor. Billur Ferdi’yi ikna edip onu Efsun’un evine götürüyor. Emir ile Efsun, yoldayken eve Pervin geliyor. Kapıyı ise Ferdi açıyor. Eski karı koca, yıllar sonra ilk kez karşı karşıya geliyor. Emir eve döndüğünde bahçede birinin kendisini beklediğini görüyor. Yanına gittiğinde onun eşi Sevda olduğunu anlıyor ve orada ne işi olduğunu soruyor.

Senden Daha Güzel 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emir’in Gizlediği Sırrı Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler