Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emir'in Gizlediği Sırrı Ne?

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emir’in Gizlediği Sırrı Ne?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 9. yeni bölümüyle 9 ağustos salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Efsun ile Emir’in kaza geçirdiği haberi duyulur. Haberi alan Efsun’un babası İstanbul’a kliniğe gelir. Emir’in kızına, Pervin’le birlikte söyledikleri yalanı öğrenir. Efsun, bir ay sonra klinikten ayrılmayı düşünür. Emir ise Efsun’un gitmesini istemez ve kendisi için orada kalmasını istediğini söyler. Senden Daha Güzel 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Emir’in gizlediği sırrı ne?

Salı Dizileri 2022

Emir’in Gizlediği Sırrı Ne?

Senden Daha Güzel 9. bölüm 2. fragmanında; Efsun, babası İstanbul’a gelince Emir’le nişanlılık oyununu devam ettirmek zorunda kalıyor. Kliniktekiler ikilinin nişanlandıklarını düşünüp bu durum hoşlarına gidiyor. Efsun, Emir’i iyileştirmek için gece çorbası hazırlıyor. Ama ertesi gün Efsun, derin bir üzüntü içine gömülüyor. Emir’in gizlediği sırrı ne? Efsun, Emir’in gizlediği sırrı biliyor mu?

İşte Senden Daha Güzel 9. bölüm 2. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Bıçakçı, Londra’ya gitmeye karar verir. Gitmeden Emir’le konuşup ondan Efsun’a iyi bakmasını ister. Efsun, Emir’in annesini ameliyat etiğini öğrenir. Gidip annesine Emir’le birlikte kendisine oyun oynamasının hesabını sorar. Pervin, onu kliniğe getirebilmek için bunu yaptığını Efsun’a itiraf eder.

Efsun, Emir’e karşı tavır alır. Yüz nakli ameliyatının başarısı ana haber bültenlerine konu olur. Emir’in başarılı ameliyatını duyan Adanalı mafya babası hastaneyi arayıp büyük bir bağış yapacağını, karşılığında Emir’in oğlunu ameliyat etmesini ister. Emir, Adana’ya gitmek istemez.

Efsun, adamın bağış yapacağı rakamı duyunca, o parayla bir çok hastaya ücretsiz ameliyat fırsatı olacağını düşünüp Emir’i Adana’ya gitmeye ikna eder. İkili Adana’ya gider. Adamlar onları hava limanında karşılar. Ancak adam Emir’den kendi yüzünü değiştirmesini hem de bu ameliyatı kendi evinde yapmasını ister.

Efsun ile Emir, adamların elinden kurtulup kaçmayı başarır. Yolda bir kamyona binip yola koyulurlar. Ama adamlar peşlerinden gelmeye devam eder. Efsun ile Emir, Antep yoluna dönüp adamları atlatır. Efsun, geç saatte de olsa babasının evine gider. Emir, Efsun’un babasına sevgili oldukları yalanını söyler.

İkili ertesi gün kahvaltıdan sonra yola koyulur. Efsun ile Emir, yolda adamların yine kendilerini takip ettiklerini fark ederler. Trafikte köşe kapmaca oynarken Emir, kullandığı arabanın direksiyon hakimiyetini kaybeder ve ikili feci bir kaza geçirir. Efsun, arabadan çıkıp Emir’in yanına gider ve onun yaralı olduğunu görüp telaşlanır.

Senden Daha Güzel 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kazadan Sonra Ortalık Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler