Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadrosuna Giren 6. Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 6. Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde; İki aşamadan oluşan yarışmada yarışmacılar ana kadroya girebilmek için elde ettikleri son şansı iyi kullanmak için var güçleriyle en iyi yemekleri yapmak için mücadele verdi. MasterChef 2022’nin ana kadrosunun altıncı son yarışmacısı belirlendi. MasterChef 2022’nin ana kadrosuna giren 6. yarışmacı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 5. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 6. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin ana kadrosuna alınacak 18 yarışmacı arasında yerini almak için yarışan yarışmacılar son fırsatlarını değerlendirmek için oldukça kritik olan gün için bir araya geldi. Şefler, yarışmacılara son şanslarını değerlendirmeleri ve hata yapmamaları için öncelikle onlarla konuştu. Daha sonra ilk turda yapılacak yemeği yarışmacılara açıkladı.

BİRİNCİ TUR!

Şefler, ilk turda yarışmacılardan Niyokki yemeği yapmalarını istedi. Onlara bu yemek için kırk dakika süre verdiler. Süre başladı ve yarışmacılar var güçleriyle en iyi Niyokki’yi yapabilmek için kırk dakika boyunca mücadele etti. Verilen sürenin sonunda şefler, yarışmacıların yapmış oldukları yemeklerin tadımlarını yaptı ve yemeği en iyi yapan altı yarışmacı belirledi.

İKİNCİ TUR!

Niyokki yemeğini en başarılı yapan altı yarışmacı; Ege, Tolga, Yağmur, Seyfullah, Melih ve Yaren oldu. Bu altı yarışmacı arasından en iyi Niyokki yemeğini yapan Seyfullah oldu. Altı yarışmacı ikinci tur için yerlerini aldı. Şefler bu tur için yarışmacılara Mısır ürünü verip bu üründen yaratıcı yemek yapmalarını istedi. Kırk dakika süre verildi ve bu süre içinde yarışmacılar ana kadronun son yarışmacısı olarak yerini almak için büyük mücadele verdi.

KİM BİRİNCİ OLDU?

Verilen sürenin bitiminde şefler yemekleri tek tek değerlendirdi. En iyi yaratıcı yemek yapan Tolga, Yaren ve Melih arasında en başarılı tabağı yaparak birinci olan yarışmacı Melih oldu. Melih, önlüğünü şeflerinin elinden giydikten sonra duygusal anlar yaşadı. Geçen sene de yarışmaya başvuran Melih, o önlüğü babası için aldığını söyleyip MasterChef Türkiye 2022’nin ana kadrosuna altıncı olarak ismini yazdırdı.

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 4. Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler