Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadrosuna Giren 4. Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 4. Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde; 13 yarışmacı ana kadroya girebilmek için mücadele etti. İki turdan oluşan yarışmanın ilk turunu 7 yarışmacı geçebildi. Altı yarışmacı ikinci turu geçebilmek için mücadele verdi. MasterChef 2022’nin ana kadrosuna giren 4. yarışmacı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 3. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 4. Yarışmacı Kim Oldu?

Şefler öncelikle yarışmacılarla bir gün önceki yarışma hakkında konuştu. Onlara bir gün önceki hatalarını yapmaları konusunda uyardı. İlk tur için şefler yarışmacılardan Fried rice (kızarmış pilav) yapmalarını istedi. Bu yemek için yarışmacılara tam 40 dakika süre verildi.

BİRİNCİ TUR!

Yarışmacılar verilen süre içinde en iyi kızarmış pilavı yapmak için mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde Atike, tabağında kaşık unuttu. Bir gün önceki turda da yemeğini yapıp tabağına koyamayan Atike’nin, şefler bunu özellikle yaptığını düşünmeye başladılar. Tadımları yapan şefler en başarılı yemeği yapan yarışmacıların isimlerini açıkladı. İkinci tura geçen Ege, Çağatay, Melih, Şeyma, Mesut, Tolga ve Yaren oldu.

İKİNCİ TUR!

İkinci tura geçen 7 yarışmacı ikinci tur için yerlerini aldı. Kutuların altından Avakado ürünü çıktı. Şefler yarışmacılardan Avakado’yu kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Verilen süre 40 dakika oldu. 7 yarışmacı 40 dakika süre içinde en başarılı yaratıcı yemeği yapmak için mücadele verdi.

Verilen sürenin bitmesiyle şefler yarışmacıların yemeklerinin tadımını yaptı ve tek tek değerlendirdi. Mesut’un tabağında balık pulu çıktı. Oldukça başarılı yemek yapan Mesut, çıkan balık pulu nedeniyle tabağı değerlendirmeye alınmadı.

ANA KADROYA GİREN 4. YARIŞMACI!

Yedi yarışmacı arasından en başarılı tabağı yapan üç yarışmacı Ege, Çağatay ve Şeyma oldu. Bu üç yarışmacı arasından en başarılı tabağı yapan isim Çağatay oldu. Çağatay, ikinci turu birincilikle geçerek MasterChef Türkiye 2022’nin ana kadrosuna 4. olarak girmeyi başardı.

Böylece MasterChef Türkiye 2022’nin ana kadrosuna giren isimler; Metin, Gamze, Onur ve Çağatay oldu. MasterChef ‘in bu akşam ki bölümünde ana kadroya girecek 5. yarışmacı belirlenecek.

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 2. Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler