Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derya Emin'le Karşılaşmanın...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derya Emin’le Karşılaşmanın Şokunu Yaşıyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sadi ile Songül’ün ev sahipleri, onlara çaya gelmek istiyor. Hemen Sadi, Songül’le birlikte düğün fotoğrafları çektiriyor. Öte yandan Sadi, okulda veli toplantısı istiyor. Veliler okulda sabıkalı gençlere karşı ön yargılı davranınca Sadi, gelincik hikayesi anlatıyor. O sırada Derya geliyor ve Emin’i görüyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derya, yıllar sonra Emin’le karşılaşmanın şokunu yaşıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Derya Emin’le Karşılaşmanın Şokunu Yaşıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4. bölüm 1. fragmanında; Derya, eski aşkı oğlunun babası Emin’i okulda öğretmen olarak gördükten sonra büyük şok yaşıyor. Bu arada Sadi ile Songül, arasında kıvılcımlar giderek fazla hissediliyor. Derya, Mert’in kaydını başka bir okula aldırmaya karar veriyor. Mert ise, arkadaşlarından ve öğretmeninden ayrılmak isteyecek mi? Derya, Sadi ile Songül’ün evine girip onların evlilik fotoğraflarını görüyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sadi ile Songül, kendilerini takip eden kişiyi buluyor. Yaver’in kendisini bulduğunu gören Sadi, onun evde kalmasını istiyor. Songül, onun evde kalmasının riskli olacağını düşünüp bu konuyu Sadi’yle tartışırken Yaver ortadan kayboluyor. Ev sahipleri Sadi ile Songül’ün kapısını çalıp akşam onlara çaya gelmek istediğini söylüyor.

Sadi Songül’e, evde düğün fotoğrafları olmadığını hemen fotoğraf çektirmeleri gerektiğini söylüyor. Songül, büyük bir heyecanla gelinlik seçiyor. Sadi, Songül’ü gelinlikle görünce ona hayran kalıyor. Tabi yinede bunu ona belli etmiyor. İkili fotoğrafları çıkartıp evin duvarına asıp misafiri kabul ediyorlar.

Kadının nasıl tanıştıklarını sormasıyla Sadi, öyle güzel bir hikaye uyduruyor ki Songül, o hikaye karşısında çok duygulanıyor. Okul müdürü 5 öğrencinin dosyasının odasından çalındığını fark edip öğrencilerin çantalarını arıyor. Dosyalar Gizem’in çantasında çıkıyor. Gizem, disiplin kuruluna sevk ediliyor. Sadi, Gizem’in masum olduğuna diğer öğretmenleri ikna ediyor.

Gizem, bu arada Mert’in gerçekten annesini kurtardığını, annesinin babasını kurtarmak için yalan ifade verdiğini öğreniyor ve Mert’e karşı bakış açısı değişiyor. Araz, velileri yeni gelen 5 öğrenciye karşı kışkırtıyor. Sadi, veli toplantısı düzenliyor.

Onlara gelincik hikayesini anlatıp ön yargılarından kurtulmalarını ve o beş gence ikinci bir şans vermeleri konusunda onları ikna etmeye çalışıyor. Bu arada Derya, toplantıya geç kalıyor. Tam toplantıya gireceği sırada Emin’i görüp şok oluyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Sadi’nin Anlattığı Hikaye Songül’ü Duygulandırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler