Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadrosuna Giren 3. Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 3. Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde; 14 yarışmacı ana kadroya girebilmek için mücadele etti. İki turdan oluşan yarışmanın ilk turunu sadece iki yarışmacı geçebildi. MasterChef tarihinde bir ilk yaşandı ve sadece iki yarışmacı ikinci turda başa baş yarıştı. MasterChef 2022’nin ana kadrosuna giren 3. yarışmacı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 2. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 3. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 2022’in ana kadrosuna girecek 18 yarışmacısından iki yarışmacısı belli oldu. Ana kadroya girecek üçüncü yarışmacı iki turdan oluşan yarışmaların sonunda belli oldu. İlk tur başlamadan önce şefler, yarışmacılarla öncelikle bir gün önceki günün kritiğini yaparak başladı. Melih’in, Çağatay’dan yağ aldığı ortaya çıktı. Ama şefler kazanmadığı için Melih’e, bu yanlışından dolayı bir yaptırım uygulamadı. Ama şefler yarışmacıları, tekrar malzeme alışverişi yapmamaları konusunda uyardı.

BİRİNCİ TUR!

Şefler, yarışmacılara ilk turda haşhaşlı şekerpare yapmalarını istedi. Yarışmacılar şekerpare yapmak için verilen süre içinde büyük bir mücadele verdi. Ancak verilen sürenin bitiminde Atike, yemeğini yetiştiremedi. Diğer yarışmacılardan çoğu yemeği istenilen gibi yapamadı. Şefler, yarışmacıların yaptığı şekerpareleri değerlendirdi. Değerlendirmenin sonunda MasterChef tarihinde ilk kez onca yarışmacı arasında sadece iki yarışmacının ikinci tura geçebildiğini açıkladılar.

İKİNCİ TUR!

En iyi şekerpare yemeğini başarıyla yapan Tolga ile Onur oldu. Tolga ile Onur, ikinci turda yarışmak için yerlerini aldı. Şefler ikinci turda iki yarışmacıya kuzu böbrek ürünü verdi ve ondan yaratıcı bir yemek yapmalarını istediler. İki yarışmacı Kuzu Böbrek’i kullanarak en iyi yaratıcı yemek yapmak için 40 dakika boyunca mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde, şefler her iki yarışmacının yemeklerinin tadımını yapıp değerlendirdi.

DÜELLONUN EN BAŞARILI İSMİ!

Düello şeklinde olan ikinci turda oy çokluğuyla, en başarılı yemeği yapan ve ana kadroya giren üçüncü yarışmacı açıklandı. Tolga, yaptığı ufak hatalarla ana kadroya giremedi. MasterChef 2022’nin ana kadrosuna 3. yarışmacı olarak girmeyi başaran Onur oldu.

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren İlk Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler