Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadrosuna Giren İlk Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren İlk Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef 2022, yeni sezonun ana kadrosunun ilk yarışmacısını seçmek üzere ekrana geldi. 16 yarışmacıdan seçilen ilk grup birinci aşamayı geçmek için yarıştı. ilk aşamayı geçen 8 yarışmacı ikinci turu geçmek için büyük mücadele verdi. İkinci turun sonunda en başarılı yemeği yapan 4 yarışmacı arasından en başarılı tabağı yapan yarışmacı MasterChef’in ana kadrosunun ilk yarışmacısı olmaya hak kazandı. MasterChef 2022’nin ana kadrosuna giren ilk yarışmacı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren İlk Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin üçlü turları da geçen yarışmacılar 16’lı üç gruba ayrıldı. İlk 16’lı grup iki aşamadan oluşan eleme turu için bir araya geldi. Şefler öncelikle yarışmacılardan kabak çiçeği dolması yapmalarını istedi. Verilen süre içinde yarışmacılar en başarılı kabak çiçeği dolması yapabilmek için mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde en başarılı dolmayı yapan 8 yarışmacı ikinci turda yarışmaya hak kazandı.

Şefler en başarılı kabak dolmasını yapan isimleri açıkladı. O yarışmacılar; Çağatay, Mustafa, Metin, Mesut, Şeyma, Onur, Atike ve Gamze oldu. İkinci etap için tekrar tezgah başına gelen 8 yarışmacıya şefler kiraz meyvesi verdi ve bu meyveyle yaratıcılıklarını kullanarak bir yemek yapmalarını istediler.

Verilen süre içinde 8 yarışmacı var güçleriyle en başarılı yemekleri yapmak için mücadele etti. Sürenin bitiminden sonra şefler yemeklerin tadımını yaptı ve en başarılı 4 yarışmacıyı belirledi. En başarılı yaratıcı yemek yapan yarışmacılar; Çağatay, Metin, Mustafa ve Atike oldu.

Son dörde kalan yarışmacılardan Mustafa 4., Atike ise 3. oldu.

MASTERCHEF’İN İLK YARIŞMACISI METİN OLDU!

Son etapta Çağatay ile  Metin son ikiye kaldı. Çağatay ikinci oldu ve Metin, MasterChef 2022 ana kadrosunun ilk yarışmacısı olmaya hak kazandı ve ismi yazan önlüğü şeflerden alıp balkondaki yerini aldı.

Metin, ana kadronun ilk yarışmacısı olarak MasterChef’te yarışmayı garantiledi. Bundan sonra ilk 16’lı gruptan toplamda 6 yarışmacı ana kadroya alınacak. Her geçen gün şansları azalan diğer yarışmacılar ana kadroya girebilmek için var güçleriyle mücadele verecekler.

MasterChef 2022 İlk Bölümüyle İzleyicileri Ekrana Kilitledi! İkizler Şefleri Şoke Etti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler