Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Beş Öğrenciye...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Beş Öğrenciye Arka Çıkıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Songül, birinin kendilerini takip ettiğini anlar ve Sadi’yle birlikte harekete geçer. O kişi Emin’in sağ kolu Yaver çıkar. Yaver, Emin’in izini bulup onun yanına gelir. Okulda neler olduğunun farkında olan Sadi, öğrencilere öncelikle hayat dersi verir. Onlara, en dipten geldiğini söyler. Bu arada Mert, kendisini ve arkadaşlarını afişe edenin Gizem olduğunu düşünür. Gizem ise, bu işle alakası olmadığını ona inandıramaz. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sadi, beş öğrenciye arka çıkıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Sadi Beş Öğrenciye Arka Çıkıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. bölüm 2. fragmanında; Sadi, okulda olan olaylardan çok etkileniyor. O beş öğrencinin diğer öğrenciler tarafından ezilip tekrar suça teşvik edilmesini istemiyor. Bir veli toplantısı düzenliyor. Tabi Derya’da toplantıya Mert’in velisi olarak gidiyor. Melek, sonunda annesine üvey babasının kendisini kızı gibi görmediğini açıklıyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. bölüm 2. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Songül, müzik sesiyle uyanır ve Sadi’nin salonda spor yaptığını görür. Sadi, Songül’ü gaza getirip onunla iddialaşır. Songül, zorda olsa onu yenmenin gururunu yaşar. Sadi, okula gittiğinde Araz ve arkadaşlarının bazı öğrencilerden haraç aldığını görür. Mert ve arkadaşları, haraca maruz kalan öğrenciyle konuşup onun yanında olduğunu söyler.

Bunu gören Araz, onlar hakkında bilgi almaya çalışır. Öncelikle müdürün yanına gidip onların kim olduğunu sorar. Müdür, beş öğrencinin okullarının tadilatta olduğunu, tadilat bitince döneceklerini söyler. Aylin’in okuldan çıkmadığını Bora görüp Araz’a haber verir.

Araz, gece okula girip Aylin’i arar. İlk gece onu bulamaz. Ama müdürün odasına girip yeni öğrencilerin ıslahhaneden geldiğini ve suçlarını öğrenir. Sanem, ablasının hapisten çıktığını öğrenip onunla konuşup eve götürmek ister. Ama başaramaz. Songül, trafik şubede işe başlar. Amiri onun neden İstanbul’a tayin edildiğini merak eder.

Sadi, öncelikle kırtasiyeye uğrayıp ne kadar coğrafya kitabı varsa alır. Daha sonra mutfağa girip yemek yapmaya başlar. Songül’ün habersiz eve girmesiyle ikili birbirlerini öldürecek duruma gelir. Sadi’nin yaptığı yemek istemeyen Songül, onun buzdolabını tıka basa etle doldurması karşısında tepki gösterir.

Sinirlenen Songül, yemeğe dışarı çıkıyor. O gelmeyince Sadi onu aramaya çıkar ve Songül’ü tantuni restoranında biriyle otururken bulur. Hemen gidip adama Songül’ün karısı olduğunu söyleyip restoranın tüm hesabını ödeyip çıkar. Daha sonra Songül’e, oldukça pahalı bir yüzük alır.

Songül, yüzüğü kabul eder. Akşam eve döndüğünde kapının önünde lüks bir araba görür ve yakalandıklarını düşünür. Eve girince Sadi’nin kendisine lüks bir araba aldığını anlar. Hemen gidip arabayı verip yerine daha ucuz bir araba alır. Araz, okulun duvarına beş öğrencinin resmini çizdirir.

Üzerine birde okulun çatısından onların suçlarını yazan bir broşür dağıtır. Mert, olanları görünce hemen Gizem’den şüphelenir. Sadi, müdürle konuşup bu işin peşini bırakmayacağını söyler. Songül, gece birilerinin kendilerini takip ettiğini düşünüp Sadi’den ışıkları kapatmasını ister. İkili dışarı çıkıp kimin kendilerini takip ettiğini öğrenmek ister. Sadi, iki tabancayla Songül’ü yalnız bırakmaz.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Öğrencilere Hayat Dersi Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler