Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Öğrencilere Hayat...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Öğrencilere Hayat Dersi Veriyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Songül, Sadi ile aynı evde yaşamaya alışmaya çalışıyor. Araz, sınıfa yeni gelen öğrencilerin kim olduklarını müdürden öğrenemeyince, okula gizlice girip onların sabıkalı olduğunu öğreniyor ve okulun duvarına onların resmini çizdirip suçlarını yazan broşür dağıtıyor. Herkesin ikinci bir şansı hak ettiğini düşünen Sadi, müdüre bunun peşini bırakmayacağını söylüyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sadi, öğrencilere hayat dersi veriyor.

Perşembe Dizileri 2022

Sadi Öğrencilere Hayat Dersi Veriyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. bölüm 1. fragmanında; Songül, birinin kendilerini takip ettiğini anlıyor ve Sadi’yle birlikte harekete geçiyor. O kişi Emin’in sağ kolu Yaver çıkıyor. Yaver, Emin’in izini bulup onun yanına geliyor. Okulda neler olduğunun farkında olan Sadi, öğrencilere öncelikle hayat dersi veriyor. Onlara, en dipten geldiğini söylüyor. Bu arada Mert, kendisini ve arkadaşlarını afişe edenin Gizem olduğunu düşünüyor. Gizem ise, bu işle alakası olmadığını ona inandıramıyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Songül, müzik sesiyle uyanıyor ve Sadi’nin salonda spor yaptığını görüyor. Sadi, Songül’ü gaza getirip onunla iddialaşıyor. Songül, zorda olsa onu yenmenin gururunu yaşıyor. Sadi, okula gittiğinde Araz ve arkadaşlarının bazı öğrencilerden haraç aldığını görüyor. Mert ve arkadaşları, haraca maruz kalan öğrenciyle konuşup onun yanında olduğunu söylüyor.

Bunu gören Araz, onlar hakkında bilgi almaya çalışıyor. Öncelikle müdürün yanına gidip onların kim olduğunu soruyor. Müdür, beş öğrencinin okullarının tadilatta olduğunu, tadilat bitince döneceklerini söylüyor. Aylin’in okuldan çıkmadığını Bora görüp Araz’a haber veriyor.

Araz, gece okula girip Aylin’i arıyor. İlk gece onu bulamıyor. Ama müdürün odasına girip yeni öğrencilerin ıslahhaneden geldiğini ve suçlarını öğreniyor. Sanem, ablasının hapisten çıktığını öğrenip onunla konuşup eve götürmek istiyor. Ama başaramıyor. Songül, trafik şubede işe başlıyor. Amiri onun neden İstanbul’a tayin edildiğini merak ediyor.

Sadi, öncelikle kırtasiyeye uğrayıp ne kadar coğrafya kitabı varsa alıyor. Daha sonra mutfağa girip yemek yapmaya başlıyor. Songül’ün habersiz eve girmesiyle ikili birbirlerini öldürecek duruma geliyor. Sadi’nin yaptığı yemek istemeyen Songül, onun buzdolabını tıka basa etle doldurması karşısında tepki gösteriyor.

Sinirlenen Songül, yemeğe dışarı çıkıyor. O gelmeyince Sadi onu aramaya çıkıyor ve Songül’ü tantuni restoranında biriyle otururken buluyor. Hemen gidip adama Songül’ün karısı olduğunu söyleyip restoranın tüm hesabını ödeyip çıkıyor. Daha sonra Songül’e, oldukça pahalı bir yüzük alıyor.

Songül, yüzüğü kabul ediyor. Akşam eve döndüğünde kapının önünde lüks bir araba görüyor ve yakalandıklarını düşünüyor. Eve girince Sadi’nin kendisine lüks bir araba aldığını anlıyor. Hemen gidip arabayı verip yerine daha ucuz bir araba alıyor. Araz, okulun duvarına beş öğrencinin resmini çizdiriyor.

Üzerine birde okulun çatısından onların suçlarını yazan bir broşür dağıtıyor. Mert, olanları görünce hemen Gizem’den şüpheleniyor. Sadi, müdürle konuşup bu işin peşini bırakmayacağını söylüyor. Songül, gece birilerinin kendilerini takip ettiğini düşünüp Sadi’den ışıkları kapatmasını istiyor. İkili dışarı çıkıp kimin kendilerini takip ettiğini öğrenmek istiyor. Sadi, iki tabancayla Songül’ü yalnız bırakmıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm Ön İzleme Yayında! Songül İle Sadi’nin Tatlı Atışması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler