Ana SayfaDizilerDuy Beni 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ekim'in Yayınladığı Video Melisa'yı Tutuşturuyor!

İlgili Postlar

Duy Beni 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ekim’in Yayınladığı Video Melisa’yı Tutuşturuyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kanat’ın Ekim’i öptüğü anların fotoğrafını Aziz çekiyor. Ekim, Melisa’ya o gece Kanat’ın kendisini öptüğünü söylüyor. Kanat ise Melisa’ya, Ekim’i kazayla uğraşmaması için durdurmak için yakınlaştığını söylüyor. Ekim Melisa’nın, Emine’yle uğraşmasına karşılık onun başından bir kova pis su aktarıyor. Selim ile Bahar hoca, Ziya hocanın yazdığı dilekçeye ulaşıyor. Ekim de dilekçeye ulaşıp, okulda bir sinema gecesi düzenleyip kazada ilgisi olanları afişe ediyor. Ekim’in yayınladığı video, Melisa’yı tutuşturuyor.

Perşembe Dizileri 2022

Ekim’in Yayınladığı Video Melisa’yı Tutuşturuyor!

Duy Beni dizisinin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ekim, Melisa’nın partisini terk ediyor. Kanat, onun peşinden gidiyor ve onu evine götürmek için ikna etmeye çalışıyor. Ekim, kendisini karanlık bir ormanın içinde buluyor. Korkmaya başlarken Kanat yanına gelip onu öpüyor. O anları Aziz, görüntülüyor. Ekim, Kanat’ı kovuyor ve yolda yalnız başına yürürken yanına Aziz geliyor.

DUY BENİ 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aziz, Ekim’i evine götürmeye razı ediyor. Ertesi gün Melisa, Kanat’ı yakalayıp gece neler olduğunu soruyor. O sırada Ekim içeri giriyor ve Melisa onu yanına çağırıyor. Ekim, gece olanları Melisa’ya bir bir anlatıyor. Sonunda Kanat’ın kendisini öptüğünü ona söylüyor. Melisa, tabi Ekim’e inanmak istemiyor.

Ama Kanat Melisa’ya, Ekim’in kaza olayının peşini bırakmayacağını bildiğini ve onun için onunla yakınlaşmak istediğini söylüyor. Öğrencilerin Emine’yle dalga geçtiğini gören Ekim, onu oradan uzaklaştırıp destek olmak istiyor. Selim hoca, dersteyken yine Melisa Emine’yle uğraşıyor.

Ekim, Emine’nin yanına gidip onu teskin etmeye çalışırken Melisa geliyor. Melisa, Emine’den kendisinden özür dilemesi için ısrar edince Ekim, onun başından bir kova pis suyu aktarıyor. Melisa’nın arkadaşları da ona cephe almaya başlıyor. Selim hoca, Bahar hocanın yanına gidip Ziya hocanın ölmeden önce yazdığı dilekçeden bahsediyor.

Bahar, müdürden bir yanıt alamayınca Mustafa’dan Ziya hocanın eşyalarını istiyor ve onun eşyalarının arasında onun Milli Eğitim Müdürlüğüne yazdığı dilekçeyi buluyor. Fikret müdür, tutuşmaya başlayıp durumu okul sahibine anlatıyor. Melisa’nın babası, kızının yaptığını bilip üstünün örtülmesini onun hapse girmemesini istiyor.

Ekim, Bahar hocanın odasından Ziya hocanın dilekçesine ulaşıyor. Bir sinema gecesi düzenleyip o kazaya ortak olanların isimlerini bir bir yayınlıyor. Leyla’da, o geceye geliyor. Video gösterisinin sonunda Ekim ile Kanat’ın öpüşürken ki fotoğrafı da yayınlanıyor. Leyla, o fotoğrafı görünce donup kalıyor.

Duy Beni 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ekim İntikam Almaya Kanat’tan Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler