Ana SayfaDizilerDuy Beni 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ekim İntikam Almaya Kanat'tan Başlıyor!

İlgili Postlar

Duy Beni 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ekim İntikam Almaya Kanat’tan Başlıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 4. yeni bölümüyle 28 temmuz perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Melisa, Kanat ile Ekim’in partiden sonra ne yaptığını merak eder. Ekim, Kanat’ın yanında Melisa’ya onun kendisini öptüğünü söyler. Daha sonra Ekim, Melisa’nın başından içinden kirli su olan kovayı boşaltır. Ayrıca okulda, kazayı unutturmamak için broşür dağıtır. Fikret, broşürleri görünce fenalaşır. Duy Beni 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ekim, intikam almaya Kanat’tan başlıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Ekim İntikam Almaya Kanat’tan Başlıyor!

Duy Beni 4. bölüm 2. fragmanında; Kanat, Ekim’den etkilenmeye başlıyor ve ona bir bileklik hediye ediyor. Ekim ise, Leyla’nın intikamını almaya önce Kana’tan başlıyor. Kanat, Ekim’le konuşmak için mahalleye gidiyor. Orada Leyla’yla karşılaşıyor. Ekim, bir video hazırlayıp okulun tüm öğrencilerine izlettiriyor.

İşte Duy Beni 4. bölüm 2. fragmanı…

DUY BENİ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Kanat, yangın alarmına basıp Bekir ile Ekim’i kurtarmak ister. Öğrenciler dışarı çıkarken Bekir ile Ekim’i içeri kilitli kalır. İkili oradan dışarı Kanat’ın yardımıyla kurtulur. Selim hoca, Bekir ile Ekim’in diğer öğrenciler tarafından eziyet gördüğünü anlar. Ancak, ne Ekim ne de Bekir, olanları ona bir şey anlatmak istemez.

Kanat, Melisa’ya yakınlaşıp onun elindeki Ekim’e ait telefonu almak ister. Melisa, Kanat’ı öpüp fotoğraf çeker. Bunun karşılığında da Ekim’in telefonunu verir. Melisa, Kanat’la öpüştüğü o fotoğrafı paylaşır. Leyla, fotoğrafı görünce çok öfkelenir. Kanat’la konuştuğunu zanneden Leyla Aziz’le konuştuğundan habersiz Ekim’e karşı tavır alır.

Aziz, Leyla’ya aşık olduğunu yazar. Ondan sonra Leyla rahatlayıp Ekim’le tekrardan konuşmaya başlar. Melisa, Ekim’in dosyasından onun yüzme bilmediğini öğrenir. Hemen evinde bir parti düzenleyip Ekim’le Bekir’i de partiye davet eder. Ekim, partiye gitmek istemez.

Ancak Leyla’nın ısrarıyla partiye gitmek zorunda kalır. Melisa, partide herkesi havuza davet eder. Bu arada Emine’yle alay edip onu küçük düşürür. Bunu gören Ekim, Melisa’ya bu yaptıklarından zevk aldığı için onun zavallı olduğunu söyler. Melisa, Ekim’in yüzme bilmediğini bildiği halde onu havuza iter. Onun havuzdan çıkamadığını gören Kanat hemen havuza atlayıp Ekim’i kurtarır.

Ekim, sinirlenip partiyi terk eder. Arkasından da Kanat gider. Melisa, Kanat’ın Ekim’in arkasından gittiğini görünce sinirlenip diğer davetlileri evinden kovar. Kanat Ekim’i, karanlık bir yolda kaybolmak üzereyken bulur. Ekim’e karşı hisselerini gizleyemeyen Kanat, onu öper. Onları gören birisi o anların gizlice videosunu çeker.

Duy Beni 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ekim Melisa’ya Savaş Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler