Ana SayfaDizilerSeversin 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya'dan Hoşlandığını Anlıyor!

İlgili Postlar

Seversin 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’dan Hoşlandığını Anlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 9. yeni bölümüyle 27 temmuz çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asya’ya iyi bir reklam filmi teklif gelir. Bunu duyan Tolga biraz bozulur. Asya’nın reklam filmde oynayacağı partnerini duyunca daha da öfkelenir. Onu reklam filminde oynamaktan vazgeçirmeye çalışır. Daha sonra gidip Asya’nın partneriyle konuşup onun Asya’nın çevresinden uzak durmasını ister. Seversin 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tolga, Asya’dan hoşlandığını anlıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga Asya’dan Hoşlandığını Anlıyor!

Seversin 9. bölüm 2. fragmanında; Tolga, Bahri’yle konuşup Asya’nın o reklam filminde oynamasını istemediğini söylüyor. Asya, reklam filmindeki partnerinin kötü niyetli biri olduğuna inanmıyor. Tolga, Asya’yı yinede her tehlikeye karşı yalnız bırakmıyor ve otel odasında onunla kalıyor. Daha sonra Tolga, düşününce aslında Asya’dan hoşlanmaya başladığını anlayıp arkadaşına bu duygularını itiraf ediyor.

İşte Seversin 9. bölüm 2. fragmanı…

SEVERSİN 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya’nın akrabası hastalanır ve annesiyle abisi köye onun yanına gider. Tehdit mesajlarından sonra korkan Asya, eve gider. Evin kapısının açık olduğunu görünce Tolga’dan yardım ister. Sapık Asya’nın odasına girip notlar bırakır. Birde Tolga’nın fotoğrafının gözlerini oyup Asya’nın yatağının üzerine koyar.

Tolga, Asya’yla kardeşini o evde yalnız bırakmak istemez ve onları alıp evine götürür. Bu durum Suzan’ın hoşuna gitmez. Ama Tolga, annesini susturur. Suzan, Tolga’nın Asya’yla ilgilenmediğini fark eder. Bunu duyan Tolga, durumu Asya’ya söyleyip birlikte havuz başında samimi bir şekilde eğlenirler.

Annesi onları görünce inanır. Durumu öğrenen Selin, Tolga’nın evine gidip bir bahane uydurup Asya’yı sete götürür. Dizinin üçüncü bölümünde kanal öpüşme sahnesi ister. Asya’ya yine sapığından bir mesaj gelir ve o öpüşme sahnesinin olmasını istemediğini yazar.

Bu arada herkes bir birinden şüphelenmeye başlar. Selçuk da, sete sessizce gelince oda şüpheli durumuna düşer. Suzan, Asya’nın bunu kendisinin yaptığını düşünür. Tolga ile Asya, öpüşme sahnesini evde çekip sapığı yakalamak ister. Bahri de, kabul eder. Tam öpüşme sahnesi olacağı sırada elektrikler kesilir.

Elektrik arızası giderildikten sonra sahne tekrar çekilir. Tam Tolga ile Asya öpüşeceği sırada elinde bıçakta dizi oyuncularından biri ortaya çıkar. Sapık yakalanıp polise teslim edilir. Ancak sapık Bahri’ye bir video gönderir. Bahri, o videoyla Asya ile Tolga’nın sahte sevgili olduklarını öğrenir.

O videoyu Asya ile Tolga’ya da izletir. Bahri, Tolga’nın otelde kızı Selin’le buluştuğunu da o videodan öğrenir. Kızıyla Tolga’nın otelde buluştuğunu öğrenen Bahri’nin Tolga’ya karşı tavrı ne olacak?

Seversin 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’nın Reklam Filminde Oynamasını İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler