Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun İle Emir Birbirlerinden...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun İle Emir Birbirlerinden Kopamıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 7. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Emir, Efsun’un gitmekten vazgeçtiğini duyar ve ona gitmemesinin bir gönül bağıyla ilişkisi olduğunu bildiğini söyler. Efsun, Emir’in ne demek istediğini anlayamaz. Ama onun kendisine tavır aldığını anlar. En sonunda Emir Efsun’a, onu Ali’yle öpüşürken gördüğünü itiraf eder. Senden Daha güzel 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Efsun ile Emir, birbirlerinden kopamıyor.

Salı Dizileri 2022

Efsun İle Emir Birbirlerinden Kopamıyor!

Senden Daha Güzel 7. bölüm 2. fragmanında; Emir Efsun’a, tavırları gibi zevklerinin de değiştiğini söylüyor. Efsun da ona, hangi tip kadınlardan hoşlandığını soruyor. İkili gizli bir çatışma içine giriyor. Bu arada Ali, bir an evvel Efsun’la görüşmek istiyor. Gece yapılan gizli ameliyattan sonra Efsun ile Emir, evde baş başa kalıyor. Efsun, yorgunluktan Emir’in omzunda uyuya kalıyor.

İşte Senden Daha Güzel 7. bölüm 2. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Pervin, Ali Bıçacı’yı kliniğe alarak Emir’in kliniğe dönmesini sağlamak ister. Kaya bu durumun öyle olmayacağını düşünür. Pervin ise, Emir’i tanıdığını işin içine rekabet girerse kliniğe geri döneceğini bildiğini söyler. Ali’nin kliniğe gelmesiyle kliniğe ünlüler akın eder.

Ancak Ali, müşteri seçmeye altmış yaş üzerine ameliyat yapmak istemez. Ali Bıçakcı’nın Türkiye’ye geldiğini duyan Emel Müftüoğlu kliniğe gelir. Ancak Ali, onu ameliyat etmek istemez. Emir ile Efsun, Emel Müftüoğlu ile ilgilenir. Onun ameliyat olamayacağını anlayıp onunla konuşurlar.

Efsun, Emir’in başka bir klinikle iş görüşmesi yaptığını duyar. Onu kliniğe geri döndürmek için ona güzel bir sofra hazırlayıp davet etmek ister. Tam Emir’i yemeğe çağıracağı sırada Ali gelir ve iş hakkında ona sormak istedikleri olduğunu söyler. Efsun, mecburen Ali’yle görüşür.

Emir, onların birlikte olduklarını görünce gürültü çıkarıp rahatsız etmek ister. Daha sonra bir bahane uydurup Efsun’un evine gelir ve sofrayı görünce Efsun’un o sofrayı Ali’ye hazırladığını düşünüp kıskanır. Efsun, o sofrayı Emir’e hazırladığını anlatamaz. Klinikten Efsun ile Ali’nin daha önceden tanıştıkları düşünülmeye başlar.

Ali, Efsun’la tekrar birlikte olmak ister. Fırsatını bulup onu unutamadığını tekrar birlikte olmak istediğini söyler. Efsun, bir gece düzenleyip geceye Emel Müftüoğlu’nu da davet eder. Gecede Efsun ile Emir dansa kalkar. Onları dans ederken gören Ali, Efsun’u kıskanır. Onunla tekrar birlikte olmak isteyen Ali Efsun’u yalnız yakalayıp konuşmak ister. Konuşurken Ali birden Efsun’u öper. Emir ise, onları öpüşürken görür.

Senden Daha Güzel 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emir Efsun’u Ali’yle Öpüşürken Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler