Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emir Efsun'u Ali'yle Öpüşürken...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emir Efsun’u Ali’yle Öpüşürken Görüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali Bıçakcı’nın kliniğe gelmesiyle kliniğe ünlü akın ediyor. Ama Ali, müşteri seçmeye başlıyor. Emir, Ali’nin Efsun’un etrafında olmasından rahatsız oluyor. Efsun, Emir’in gitmemesi için bir gece düzenliyor. Gecede ikili yakınlaşıyor. Ancak Ali Efsun’la, konuşurken birden onu öpüyor. Senden Daha güzel 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Emir, Efsun’u Ali’yle öpüşürken görüyor.

Salı Dizileri 2022

Emir Efsun’u Ali’yle Öpüşürken Görüyor!

Senden Daha Güzel 7. bölüm 1. fragmanında; Emir, Efsun’un gitmekten vazgeçtiğini duyuyor ve ona gitmemesinin bir gönül bağıyla ilişkisi olduğunu bildiğini söylüyor. Efsun, Emir’in ne demek istediğini anlayamıyor. Ama onun kendisine tavır aldığını anlıyor. En sonunda Emir Efsun’a, onu Ali’yle öpüşürken gördüğünü itiraf ediyor.

İşte Senden Daha Güzel 7. bölüm 1. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pervin, Ali Bıçacı’yı kliniğe alarak Emir’in kliniğe dönmesini sağlamak istiyor. Kaya bu durumun öyle olmayacağını düşünüyor. Pervin ise, Emir’i tanıdığını işin içine rekabet girerse kliniğe geri döneceğini bildiğini söylüyor. Ali’nin kliniğe gelmesiyle kliniğe ünlüler akın ediyor.

Ancak Ali, müşteri seçmeye altmış yaş üzerine ameliyat yapmak istemiyor. Ali Bıçakcı’nın Türkiye’ye geldiğini duyan Emel Müftüoğlu kliniğe geliyor. Ancak Ali, onu ameliyat etmek istemiyor. Emir ile Efsun, Emel Müftüoğlu ile ilgileniyor. Onun ameliyat olamayacağını anlayıp onunla konuşuyorlar.

Efsun, Emir’in başka bir klinikle iş görüşmesi yaptığını duyuyor. Onu kliniğe geri döndürmek için ona güzel bir sofra hazırlayıp davet etmek istiyor. Tam Emir’i yemeğe çağıracağı sırada Ali geliyor ve iş hakkında ona sormak istedikleri olduğunu söylüyor. Efsun, mecburen Ali’yle görüşüyor.

Emir, onların birlikte olduklarını görünce gürültü çıkarıp rahatsız etmek istiyor. Daha sonra bir bahane uydurup Efsun’un evine geliyor ve sofrayı görünce Efsun’un o sofrayı Ali’ye hazırladığını düşünüp kıskanıyor. Efsun, o sofrayı Emir’e hazırladığını anlatamıyor. Klinikten Efsun ile Ali’nin daha önceden tanıştıkları düşünülmeye başlıyor.

Ali, Efsun’la tekrar birlikte olmak istiyor. Fırsatını bulup onu unutamadığını tekrar birlikte olmak istediğini söylüyor. Efsun, bir gece düzenleyip geceye Emel Müftüoğlu’nu da davet ediyor. Gecede Efsun ile Emir dansa kalkıyor. Onları dans ederken gören Ali, Efsun’u kıskanıyor. Onunla tekrar birlikte olmak isteyen Ali Efsun’u yalnız yakalayıp konuşmak istiyor. Konuşurken Ali birden Efsun’u öpüyor. Emir ise, onları öpüşürken görüyor.

Senden Daha Güzel 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emir Efsun’a Aşık Olduğunu Gizleyemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler