Ana SayfaDizilerSeversin 8. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Asya ile Tolga Yakınlaşmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Seversin 8. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Asya ile Tolga Yakınlaşmaya Başlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 8. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asya ile Tolga, yalandan yürüttükleri aşkın girdabına kapılmaya başlar. Etraflarına yansıttıkları aşk oyunu yüzünden romantik anların içine düşmekten kendilerini alamazlar. Asıl mesele dizide yaşayacakları öpüşme anına kilitlenince Tolga ipleri eline almaya çalışır. Asya ise, bu sahnenin erken olduğunu söyleyerek işin içinden sıyrılmaya çalışır. Seversin 8. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Asya ile Tolga, yakınlaşmaya başlıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Asya ile Tolga Yakınlaşmaya Başlıyor!

Seversin 8. bölüm 1. ön izlemesinde; Asya ile Tolga, farkında olmadan güzel vakit geçirmeye birbirlerine yakınlaşmaya başlıyor. Öte yandan Asya’nın takıntılı hayranı onun peşini bırakmıyor. Onu gizlice takip etmeye devam ediyor.

İşte Seversin 8. bölüm 1. ön izleme…

SEVERSİN 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Tolga, Asya’nın kendisinden ayrılacağını açıklayacağını düşündüğü sırada o, evlilik tarihlerini açıklar. Asya’nın bu kararından sonra Tolga, sabaha kadar uyuyamaz ve ertesi gün onu yıldırmak için harekete geçer. İlk olarak kahvaltıya Asya’lara gider. Şerife ile Kadir, Tolga’nın bu davranışı karşısında çok mutlu olur. Hatta Kadir, onları yalnız sete gönderir.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tolga, onların önünde Asya’yı öper. Asya, bu duruma çok sinirlenir ve Tolga’yla kavgaya tutuşur. Bahri’ye, kanalın müdüründen bir kötü bir de iyi haber gelir. Kanal müdürü dizinin 13. bölümde final yapabileceğini, iyi haberin ise Kore’den ünlü yapımcı Kim Türkiye’ye geldiğini ve diziyi satın almak için inceleme yapacağını söyler.

Kim, Tolga’yı daha önceden tanıdığı için onun diziden sonra Asya’yla yollarını ayırmayacağından emin olmak ister. Bahri, Tolga ile Asya’nın yanına gidip onlara durumu anlatır ve Kim onların gerçekten sevgili olduklarına inanması için ellerinden geleni yapmalarını ister.

Bu arada Nazan, Selin’i tehdit edip 4. bölümde girecek karakteri kendisine vermesi için baskı yapar. Selin, en sonunda durumu Tolga’ya anlatır. Tolga gidip Asya’yı suçlar. Asya, Nazan’ı yanındaki işinden uzaklaştırır. Selçuk’un mekanında kızlarla görüntülenen Tolga’nın fotoğraflarını Kim görüyor ve diziyi almaktan vazgeçer.

Kadir, Kim’in şoförlüğünü yapar. Onu hava alanına götürür ve uçağın roter yaptığını öğrenince onu evine götürür. Bu durumu hemen Asya’ya haber verir. Kim, Şerife’nin sohbetinden ve misafirperverliğinden çok memnun kalır. Asya ile Tolga’da eve birlikte gider. Kim, ikna olup diziyi almaya karar verir.

Asya, en yakın arkadaşının doğum gününe Tolga’yla gitmek için ona söz verir. Ancak Tolga, dizinin satıldığını duyar duymaz Selin’le randevulaşır. Ama Selçuk’un Asya’nın yanında olduğunu öğrenince Selin’e bir bahane uydurup onların yanına gider. O sırada Asya ile Tolga’ya aynı anda tehdit mesajı gelir.

Seversin 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya Öpüşme Sahnesiyle Karşı Karşıya Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler