Ana SayfaDizilerDuy Beni 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melisa Ekim'le Kanat'ın Yakınlaşmasına Neden...

İlgili Postlar

Duy Beni 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melisa Ekim’le Kanat’ın Yakınlaşmasına Neden Oluyor!

Star Tv’nin yeni gizde dizisi Duy Beni, 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Melisa, Kanat’ı kazandığını düşünmeye başlar. Ekim ise, bir gün kendisine ve Bekir’e bunları yapanlardan hesap sormak için yemin eder. Kanat, bir taktik midir bilinmez Ekim’e aşık olduğunu söyler. Melisa, bir parti yapmayı düşünür. Parti öncesi Ekim hakkında bilgi edinir. Duy Beni 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Melisa, Ekim’le Kanat’ın yakınlaşmasına neden oluyor.

Perşembe Dizileri 2022

Melisa Ekim’le Kanat’ın Yakınlaşmasına Neden Oluyor!

Duy Beni 3. bölüm 2. fragmanında; Melisa, bir parti düzenliyor ve partide Ekim’i rezil etmeyi planlıyor. Fırsatını bulup onu havuza itiyor. Kanat ise, hemen suya atlayıp Ekim’i kurtarıyor. Melisa, istemeden onların yakınlaşmasına neden oluyor.

İşte Duy Beni 3. bölüm 2. fragmanı…

DUY BENİ 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ekim, Kanat’ın dolabında o maskeyi gördükten sonra derslere girmez ve başının ağrıdığını söyleyip okuldan çıkar. Kanat, Ekim’i takip eder ve onu arabasına binmesi için zorlar. Ekim ise, mahalledekilerin onu görmemesi için arabasına biner. Kanat onu bir kafeye götürür. Orada ikilinin birlikte fotoğrafları çekilip paylaşılır.

Melisa, Ekim ile Kanat’ın birlikte okulu asıp gezdiklerini düşünür. Hemen, Ekim’in annesinin yanına gidip ona kızını şikayet eder. Onun sevgilisinin aklını kaçırdığını söyleyip duygu sömürüsü yapar. Akşam, polisler Kanat’ı sorguya çekerler. Aynı anda polisler okula gidip Kanat’ın dolabını açarlar.

Ama dolaptan Ekim’in gördüğü maske çıkmaz. Rıza’nın bu durum hoşuna gitmez ve ertesi gün soluğu okul müdürünün yanında alır. Okul müdürü bu arada Halil’in para istediğini bu konunun kapatılması için onun susturmaları gerektiğini okulun sahibine söyler. O da Halil’in istediği parayı müdüre vermesini söyler. Müdür, Halil’e para veriyor ve onu bu konuyu kapatması için tehdit eder.

Leyla, Ekim ile Kanat’ın birlikte çekilmiş fotoğrafını görür. Kanat’la mesajlaşarak ona bu durumu sorar. Oda Leyla’ya, Ekim’in kendisine kafayı taktığını söyler. Leyla, Kanat’a inanıp Ekim’e sitem eder.

Melisa, okulda yokken arkadaşları Ekim’i sınıfta komik duruma düşürür. O ise durumu öğrendikten sonra arkadaşlarına kızar. Melisa, Kanat’la konuşup ona babasının ona neler yaptığını bildiğini söyleyip ondan yanında olmasını ister. Bekir’i erkek öğrenciler soyunma odasında kıstırıp üzerindeki kıyafetleri çıkartır.

Aynı şekilde Melisa’nın arkadaşları Ekim’i soyunma odasında kıstırıp üzerindeki kıyafetleri çıkartıp videosunu çekerler. Daha sonra Bekir ile Ekim’i aynı odaya sorup yine video çekerler.

Duy Beni 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ekim Kendisine Yapılanların İntikamını Alacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler