Ana SayfaDizilerDuy Beni 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ekim Kendisine Yapılanların İntikamını Alacak...

İlgili Postlar

Duy Beni 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ekim Kendisine Yapılanların İntikamını Alacak Mı?

Star Tv’nin yeni gizde dizisi Duy Beni, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ekim, polise gidip Kanat’ı şikayet ediyor. Ancak polis onun dolabında o maskeye rastlayamıyor. Kanat’in zoruyla onunla görüşmeye giden Ekim görüntüleniyor. Melisa, onların aynı gün okulu asıp birlikte vakit geçirdiklerini düşünüp ondan intikam almak için harekete geçiyor. Bekir ile Melisa, Melisa’nın talimatıyla kıyafetleri çıkartılıp videoları çekiliyor. Duy Beni 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ekim, kendisine yapılanların intikamını alacak mı?

Perşembe Dizileri 2022

Ekim Kendisine Yapılanların İntikamını Alacak Mı?

Duy Beni 3. bölüm 1. fragmanında; Melisa, Kanat’ı kazandığını düşünmeye başlıyor. Ekim ise, bir gün kendisine ve Bekir’e bunları yapanlardan hesap sormak için yemin ediyor. Kanat, bir taktik midir bilinmez Ekim’e aşık olduğunu söylüyor. Melisa, bir parti yapmayı düşünüyor. Parti öncesi Ekim hakkında bilgi ediniyor.

İşte Duy Beni 3. bölüm 1. fragmanı…

DUY BENİ 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ekim, Kanat’ın dolabında o maskeyi gördükten sonra derslere girmiyor ve başının ağrıdığını söyleyip okuldan çıkıyor. Kanat, Ekim’i takip ediyor ve onu arabasına binmesi için zorluyor. Ekim ise, mahalledekilerin onu görmemesi için arabasına biniyor. Kanat onu bir kafeye götürüyor. Orada ikilinin birlikte fotoğrafları çekilip paylaşılıyor.

Melisa, Ekim ile Kanat’ın birlikte okulu asıp gezdiklerini düşünüyor. Hemen, Ekim’in annesinin yanına gidip ona kızını şikayet ediyor. Onun sevgilisinin aklını kaçırdığını söyleyip duygu sömürüsü yapıyor. Akşam, polisler Kanat’ı sorguya çekiyorlar. Aynı anda polisler okula gidip Kanat’ın dolabını açıyorlar.

Ama dolaptan Ekim’in gördüğü maske çıkmıyor. Okul müdürü bu arada Halil’in para istediğini bu konunun kapatılması için onun susturmaları gerektiğini okulun sahibine söylüyor. O da Halil’in istediği parayı müdüre vermesini söylüyor. Müdür, Halil’e para veriyor ve onu bu konuyu kapatması için tehdit ediyor.

Leyla, Ekim ile Kanat’ın birlikte çekilmiş fotoğrafını görüyor. Kanat’la mesajlaşarak ona bu durumu soruyor. Oda Leyla’ya, Ekim’in kendisine kafayı taktığını söylüyor. Leyla, Kanat’a inanıp Ekim’e sitem ediyor.

Melisa, okulda yokken arkadaşları Ekim’i sınıfta komik duruma düşürüyor. O ise durumu öğrendikten sonra arkadaşlarına kızıyor. Melisa, Kanat’la konuşup ona babasının ona neler yaptığını bildiğini söyleyip ondan yanında olmasını istiyor. Bekir’i erkek öğrenciler soyunma odasında kıstırıp üzerindeki kıyafetleri çıkartıyor.

Aynı şekilde Melisa’nın arkadaşları Ekim’i soyunma odasında kıstırıp üzerindeki kıyafetleri çıkartıp videosunu çekiyorlar. Daha sonra Bekir ile Ekim’i aynı odaya sorup yine video çekiyorlar.

Duy Beni 2. Bölüm 2. Fragman Yayında! Melisa Ekim’le Uğraşmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler