Ana SayfaDizilerDuy Beni 2. Bölüm 2. Fragman Yayında! Melisa Ekim'le Uğraşmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Duy Beni 2. Bölüm 2. Fragman Yayında! Melisa Ekim’le Uğraşmaya Başlıyor!

Star Tv’nin yeni yaz dizisi Duy Beni, 2. yeni bölümüyle 14 temmuz perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ekim, Kanat’ın dolabında o maskeyi görünce Leyla’ya çarpan kişinin o olduğunu zannedip doğruca polise gidip onu şikayet eder. Onun şikayetiyle ortalık karışır. Kanat, Ekim’den bunun intikamını almak ister. Ekim ve arkadaşlarını okulun öğrencileri tarafından büyük bir ceza bekler. Duy Beni 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Melisa, Ekim’le uğraşmaya başlıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Melisa Ekim’le Uğraşmaya Başlıyor!

Duy Beni 2. bölüm 2. fragmanında; Leyla, Ekim’in Kanat’a aşık olduğunu düşünmeye başlıyor. Ekim, Leyla’ya o kanıtı bulup ona getireceğine söz veriyor. Çünkü, o kanıtın o okulda olduğunu bildiğini söylüyor. Melisa, Kanat’ı Melisa’dan kıskanıp onunla uğraşmaya başlıyor.

İşte Duy Beni 2. bölüm 2. fragmanı…

DUY BENİ DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Ekim, orta sınıf bir mahallede yaşayan lise öğrencisi genç bir kızdır. Bir sabah okula giderken yaşadığı trajik bir olayla hayatı temelinden sarsılır. Ekim’in gözü önünde en yakın arkadaşı Leyla’ya bir araba çarpıp kaçar. Ona çarpan araba, mahallenin yakınındaki zengin çocukların gittiği özel bir okulun içine saklanarak sırra kadem basar.

Bu suçlama ispatlanamaz ve okul yönetimi adının karıştığı bu tatsız kazanın etkilerini azaltmak, bir nebze de olsa faydalı olmak adına kazanın olduğu mahalleden üç gence burs verme kararı alır. Bursu Ekim, Ayşe ve Bekir kazanır. Okulun ilk gününde kendilerini bam başka bir dünyanın içinde bulurlar.

Ekim, arkadaşı Leyla’ya bunu yapanın kim olduğunu bulmanın peşine düşer. Leyla, ameliyattan çıkıp tekerlekli sandalyeye mahkum kalır. Gitmeyi çok istediği o okula kendisi değil arkadaşlarının başlamasına çok üzülür. Ekim, Ayşe ve Bekir, okuldaki gençlerin zorbalıktan hiç çekinmeyen hatta bu yaptıklarından eğlenen insanlar olduğunu görünce çok şaşırırlar.

Edebiyat öğrenmeni hayatını kaybettikten sonra okula yeni öğretmen Selim Bender gelir. İlk gün diğer öğrencilerin Ekim, Bekir ve Ayşe’ye karşı davranışlarını görüp onlara bir ders vermek ister. Derste kalan öğrencilerden bir kompozisyon yazmalarını ister. Ekim’in yazdığı kompozisyonu çok beğenir. Bu arada Melisa, Kanat’la ayrılıyor. Ancak Melisa, onun peşini bırakmaz.

Okul, yeni gelen burslu öğrenciler için bir kokteyl verir. O kokteylde Kaan, Ekim’le dans eder. Bunu gören Melisa, Ekim’i ağır bir dille uyarır. Öğrencilerden biri Leyla’ya çarpan aracı süren kişinin maskesini Kanat’ın dolabına koyar. Ekim, Kanat’ın dolabında o maskeyi görüp Leyla’ya onun çarptığını düşünür.

Duy Beni 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ekim Kanat’ı Şikayet Ederek Onu Karşısına Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler