Ana SayfaDizilerDuy Beni 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ekim Kanat'ı Şikayet Ederek Onu...

İlgili Postlar

Duy Beni 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ekim Kanat’ı Şikayet Ederek Onu Karşısına Alıyor!

Star Tv’nin yeni yaz dizisi Duy Beni, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde; Leyla, Ekim’le birlikte okula giderken maskeli biri ona çarpıp kaçıyor. Maskeli kişi özel okula girip gözden kayboluyor. Ameliyata alınan Leyla, tekerlekli sandalyeye mahkum kalıyor. Okul müdürü, arabayı saklayıp olayın üstünü, mahalleden üç öğrenciye burs vererek kapatmaya çalışıyor. Ekim, Bekir ve Ayşe, özel okula bu olayı çözmek için başlıyor. Kanat’ın dolabına biri o maskeyi koyuyor. Ekim’de, onun dolabında maskeyi görüyor. Duy Beni 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ekim, Kanat’ı şikayet ederek onu karşısına alıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Ekim Kanat’ı Şikayet Ederek Onu Karşısına Alıyor!

Duy Beni 2. bölüm 1. fragmanında; Ekim, Kanat’ın dolabında o maskeyi görünce Leyla’ya çarpan kişinin o olduğunu zannedip doğruca polise gidip onu şikayet ediyor. Onun şikayetiyle ortalık karışıyor. Kanat, Ekim’den bunun intikamını almak istiyor. Ekim ve arkadaşlarını okulun öğrencileri tarafından büyük bir ceza bekliyor.

İşte Duy Beni 2. bölüm 1. fragmanı…

DUY BENİ DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ekim, orta sınıf bir mahallede yaşayan lise öğrencisi genç bir kızdır. Bir sabah okula giderken yaşadığı trajik bir olayla hayatı temelinden sarsılıyor. Ekim’in gözü önünde en yakın arkadaşı Leyla’ya bir araba çarpıp kaçıyor. Ona çarpan araba, mahallenin yakınındaki zengin çocukların gittiği özel bir okulun içine saklanarak sırra kadem basıyor.

Bu suçlama ispatlanamıyor ve okul yönetimi adının karıştığı bu tatsız kazanın etkilerini azaltmak, bir nebze de olsa faydalı olmak adına kazanın olduğu mahalleden üç gence burs verme kararı alıyor. Bursu Ekim, Ayşe ve Bekir kazanıyor. Okulun ilk gününde kendilerini bam başka bir dünyanın içinde buluyorlar.

Ekim, arkadaşı Leyla’ya bunu yapanın kim olduğunu bulmanın peşine düşüyor. Leyla, ameliyattan çıkıp tekerlekli sandalyeye mahkum kalıyor. Gitmeyi çok istediği o okula kendisi değil arkadaşlarının başlamasına çok üzülüyor. Ekim, Ayşe ve Bekir, okuldaki gençlerin zorbalıktan hiç çekinmeyen hatta bu yaptıklarından eğlenen insanlar olduğunu görünce çok şaşırıyorlar.

Edebiyat öğrenmeni hayatını kaybettikten sonra okula yeni öğretmen Selim Bender geliyor. İlk gün diğer öğrencilerin Ekim, Bekir ve Ayşe’ye karşı davranışlarını görüp onlara bir ders vermek istiyor. Derste kalan öğrencilerden bir kompozisyon yazmalarını istiyor. Ekim’in yazdığı kompozisyonu çok beğeniyor. Bu arada Melisa, Kanat’la ayrılıyor. Ancak Melisa, onun peşini bırakmıyor.

Okul, yeni gelen burslu öğrenciler için bir kokteyl veriyor. O kokteylde Kaan, Ekim’le dans ediyor. Bunu gören Melisa, Ekim’i ağır bir dille uyarıyor. Öğrencilerden biri Leyla’ya çarpan aracı süren kişinin maskesini Kanat’ın dolabına koyuyor. Ekim, Kanat’ın dolabında o maskeyi görüp Leyla’ya onun çarptığını düşünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler