Ana SayfaDizilerSeversin 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya İle Tolga Arasında Kıskançlık Krizi...

İlgili Postlar

Seversin 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya İle Tolga Arasında Kıskançlık Krizi Başlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 7. yeni bölümüyle 13 temmuz çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asya’nın evlilik yalanını devam ettirmek istemesinden sonra Tolga, kameralar önünde onu zor durumda bırakmak için elinden geleni yapar. Onun kırmızı çizgisi olan öpüşmeme kararını bildiği için onu kameralar önünde öper. Asya, Tolga’nın yıldırma operasyonunu anlayıp elinden geldiği kadar ona direnir. Seversin 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Asya ile Tolga arasında kıskançlık krizi başlıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Asya İle Tolga Arasında Kıskançlık Krizi Başlıyor!

Seversin 7. bölüm 2. fragmanında; Asya, Tolga’ya ders vermek için, onunla evlilik oyununa devam ederken kendisini onu kıskanırken buluyor. Tolga, Asya’nın kendisini kıskandığını anlıyor. Selçuk, Asya’ya ilgi duyuyor. Tolga, bunu anlıyor ve onu Asya’nın yanında görmeye dayanamıyor. Hemen aralarına girip oturuyor. Asya, Tolga’nın da kendisini kıskandığını anlıyor ve bunun keyfini çıkarıyor.

İşte Seversin 7. bölüm 2. fragmanı…

SEVERSİN 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Tolga, baktı ki otelde Selin’le buluştuğu ortaya çıkacak. Hemen, annesinin emanetçiden aldığı ata yadigarı yüzüğü çıkarıp Asya’nın önünde diz çöküp ona evlenme teklif eder. Ondan ayrı kalamadığını ve bir an evvel evlenmek istediğini söyler. Asya ne olduğunu anlayamaz ve Tolga’yı kenara çekip ona neler olduğunu sorar.

Tolga, durumu kurtarmak için Asya’ya evlenme teklif eder. Ama Asya’da ailesi önünde rezil olmamak için onun evlenme teklifini kabul eder. Asya’nın ailesi kızlarının düğününden önce istediklerini sıralar ve Asya, Tolga’dan ailesinin isteklerini yerine getirmesini hatta kaynana sözleşmesini annesine imzalamasını şart koşar.

Tolga, Selin’le buluştuğunun ortaya çıkmaması için Asya’nın tüm isteklerini yerine getirir. Nişan töreni olur ve törenden sonra Tolga Asya’ya, dizinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra bir kadınla görüntüleneceğini ve onun kendisini terk edeceğini böylece, bu nişanlılık durumundan kurtulacaklarını söyler.

Dizinin son sahneleri çekilir ve ikili bir asansörde mahsur kalması gerekir. Tolga, asansör korkusu olduğu için o sahnenin iptal edilmesini ister. Ancak Bahri, buna engel olur. Sahne çekilip biter. Yönetmen, aynı sahneyi tekrar almak ister ve bu sefer ikili gerçekten asansörde kalır.

Tolga, fenalaşır ve Asya’ya otelde buluştuğu kadının Selin olduğunu itiraf eder. Asansör açılır ve Tolga kendisine geldikten sonra hiçbir şey hatırlamaz. Dizinin ilk bölümü televizyonda yayınlanır. Reytinglerin iyi olduğunu öğrenen Tolga, Asya ve ailesini eve davet eder. Orada ihanet fotoğraflarını ona gönderip kendisini terk etmesini ister. Ama Asya, onun isteklerini yerine getirip başka kadınların üzülmesini istemez ve evlilik oyununa devam eder.

Seversin 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’yı Kararından Döndürmeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler