Ana SayfaDizilerAh Nerede 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit'i Kendisine Aşık Etmek...

İlgili Postlar

Ah Nerede 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit’i Kendisine Aşık Etmek İçin İş Başında!

Star Tv’nin yeni yaz dizisi Ah Nerede, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferit Zehra’dan, Burçak, Nihal ve Seray’ın her şeyi bildiğini öğreniyor. Üçüne de randevu verip onları aldattığını itiraf ediyor. Tabi Ferit, üçünü de kandırmayı başarıyor. Ferit, Zehra’yı bir partiye götürüyor. Orada onunla ilgilenen birini görünce kıskanıp kavga çıkarıyor. Murat ile Ömer, babalarına yakalanınca saldırıya uğradıkları yalanını uyduruyor. Hakim, İstanbul’da kalma kararı alıyor. Ferit, Zehra’yla görüşüp anlaşmayı bozmak istiyor. Ah Nerede 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zehra, Ferit’i kendisine aşık etmek için iş başında.

Cuma Dizileri 2022

Zehra Ferit’i Kendisine Aşık Etmek İçin İş Başında!

Ah Nerede 3. bölüm 1. fragmanında; Zehra, üç ay içinde Ferit’i kendisine aşık edip ondan intikam almak için nikah masasına oturtmak istiyor. Bunun için, Burçak, Nihal ve Seray’dan taktikler alıyor. İki aile nişan alışverişi için buluşuyor. Zehra ise, alışverişte Ferit’i kaçırıp onunla baş başa kalacakları bir yere götürüyor ve arkadaşlarından aldığı taktikleri uygulamaya başlıyor.

İşte Ah Nerede 3. bölüm 1. fragmanı…

AH NEREDE 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Semiha, Zehra’yı alıp alışverişe götürüyor. Ona kendi zevkine göre kıyafet alıp giydiriyor. Perihan ise, Semiha’nın kızına aldığı kıyafeti beğenmiyor ve iki dünür arasında gerginlik başlıyor. Hakim, Murat ile Ömer’e ceza verip evden çıkmalarını yasaklıyor. Bu arada Ömer’e çok istediği görüşme için telefon geliyor.

Murat da, yaptıkları kuponları yatırmak için dışarı çıkmak istiyor. Ama babaları onların dışarı çıkmasına izin vermiyor. Hakim bey, dünürleri ve çocuklarıyla birlikte vakit geçirmek istiyor. Hazırlıklar tamamlanıyor. Murat, hasta olmuş gibi numara yapıp onlarla gelmek istemiyor. Ömer’de, onun yanında kalmak istiyor.

Onlar gittikten sonra Ömer ile Murat dışarı çıkıyor. Ferit, Zehra’nın telefonunun evde kaldığı yalanıyla vakit kazanmak istiyor. Zehra’yla birlikte bir partiye gidiyor. Orada Zehra’yı yalnız bırakıp başka kızlarla vakit geçiriyor. Bu arada Zehra, orada biriyle tanışıyor. Onun oradakilere benzemediğini hemen anlıyor.

Zehra’nın üzerine içecek dökülüyor. Ferit o sırada gelip Zehra’yı birinin rahatsız ettiğini düşünüp o gençle kavgaya tutuşuyor. Zehra üzerini değiştirmek için eve geliyor. O sırada ailesi eve dönüyor. Zehra, Ferit’i odasında ertesi güne kadar saklamak zorunda kalıyor. İkili gözlerini açtığında kendilerini aynı yatakta uyurken görüyor.

Ömer ile Murat, babalarının eve döndüğünü fark edince hemen kapıcıdan kendilerine yumruk atmasını istiyor. Eve çıkıp birileri tarafından saldırıya uğradıklarını o kişinin ismininde Manyak lakaplı bir mafya olduğu yalanını uyduruyorlar. Ali, Manyak lakaplı mafyayı duyunca Hakim beye, o kişiyle kendisinin musibeti olduğunu söylüyor.

Daha sonra durumun öyle olmadığı anlaşılıyor ve Hakim bey İstanbul’da çocuklarının yanında kalmaya karar veriyor. Ferit, bunu duyunca Zehra’ya artık bu oyunu bitirmek istediğini söylüyor.

Ah Nerede 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Burçak’ın Oyununa Düşecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler