Ana SayfaDizilerAh Nerede 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Burçak'ın Oyununa Düşecek Mi?

İlgili Postlar

Ah Nerede 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Burçak’ın Oyununa Düşecek Mi?

Star Tv’nin yeni yaz dizisi Ah Nerede, 2. yeni bölümüyle 8 temmuz cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zehra, evlendiği gün terk edilmesinin Ferit yüzünden olduğunu öğrendikten sonra onun teklifini kabul eder. Ferit, dünya üzerinde kandıramadığı kişi olmadığı için kendisiyle övünürken Zehra, arkadaşları Burçak, Nihal ve Seray’la birlikte ondan intikam almak için bir yola girer. İkili aynı yatakta uyanınca işler karışır. Ah Nerede 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferit, Burçak’ın oyununa düşecek mi?

Cuma Dizileri 2022

Ferit Burçak’ın Oyununa Düşecek Mi?

Ah Nerede 2. bölüm 2. fragmanında; Ali, Hakim beyle çok iyi anlaşıyor. Semiha ile Perihan’ın yıldızları barışmıyor. İki aile nişan alışverişi için bir araya geliyor. Zehra ile Ferit, Ali’ye aynı odada yakalanmaktan korkuyor. Öte yandan Burçak, Nihal ve Seray, Ferit’ten intikam almak için yeni planlar peşine düşüyor. Burçak, Ferit’i evine davet ediyor. Oda, başına neler geleceğini bilmeden onun evine gidiyor.

İşte Ah Nerede 2. bölüm 2. fragmanı…

AH NEREDE 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, Murat ve Ömer Bursalı zengin bir ailenin üç oğludur. Hakim bey ve Semiha hanım, oğullarının İstanbul’da okuduğunu ve başarılı öğrenciler olduğunu zanneder. Ferit, Tıp fakültesinde okurken okuldan kovulur. Ailesi Murat’ın Hukuk Fakültesi okuduğunu zannederken o ise iddia kuponlarını oynamakla meşgul olur. Ömer’in ise, mühendis çıkacağını zanneden aile onun müzikle uğraştığından haberi yoktur.

Zehra, Tıp Fakültesi okurken bir gençle tanışıp evlenme kararı alır. Ancak evleneceği gün nikah masasında terk edilir. Bu yüzden abisi Ali, onu okuldan alır. Okulun şenliklerinde bir şeyler satmak için giden Zehra, orada affa uğradığını okula geri dönebileceğini öğrenir. Abisi Ali ise, hapisten denetim serbestliğiyle dışarı çıkar.

Perihan, Ali’ye kızının tekrar okula dönmesi için onu ikna etmeye çalışır. Ferit bu arada, üç kızı bir anda idare eder. Onların onu bulması çok zaman almaz. Ferit, onlardan kaçarken Zehra’nın evine kaçar. Huriye, Zehra’nın profiliyle konuştuğu Ferit’i karşısında görünce onunla yakınlaşmak ister.

Ama abisi ile annesi eve gelir. Ferit’i, odasına saklar. Zehra’nın eve gelmesiyle Ferit ortaya çıkar. Ali, Ferit’in evini öğrenip kardeşlerini döver. Ferit tarafından aldatılan üç arkadaş ise ondan intikam almak için Ferit’in babasını arayıp onun hakkında her şeyi ona anlatır.

Hakim beyin, İstanbul’a dönüp oğullarını Bursa’ya götürmek ister. Ferit, Bursa’ya dönmemek için bir kıza aşık olduğunu onu bırakamayacağı yalanını uydurur. Zehra’nın abisi hapse düşer ve Ferit, onun abisini hapisten çıkarma şartıyla ona sevgili rolü oynamayı teklif eder. Bu arada Zehra, nikah masasında terk edilmesinin sebebinin Ferit olduğunu öğrenir.

Ah Nerede 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit’in Teklifini Kabul Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler