Ana SayfaDizilerGizli Saklı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Pamir Naz'ı Annesinden İstemeye Gidiyor!

İlgili Postlar

Gizli Saklı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Pamir Naz’ı Annesinden İstemeye Gidiyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Gizli Saklı, 5. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aynur’un Naz’ı aramasıyla işler karışır. Naz, ona Pamir’le evlendiği yalanını söylemek zorunda kalır. Bu duruma çok şaşıran Aynur, Pamir’den ailesiyle birlikte gelip kızını kendisinden istemesini ister. Pamir de kabul etmek zorunda kalır. Gizli Saklı 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Pamir, Naz’ı annesinden istemeye gidiyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Pamir Naz’ı Annesinden İstemeye Gidiyor!

Gizli Saklı 5. bölüm 2. fragmanında; Naz, annesine gizli görevde olduğunu anlatmak istiyor. Ama Pamir ona engel oluyor. Öyle olunca da ikili, evlendikleri yalanını sürdürmeye devam ediyor. Pamir, Naz’ı annesinden istemeye gittiğinde evin kalabalık olduğunu görüyor ve artık görevin gizli kalmamasından korkmaya başlıyor.

İşte Gizli Saklı 5. bölüm 2. fragmanı…

GİZLİ SAKLI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Namık, Naz’ı görünce tanır. Levent ile Naz, oyunun bittiğini Tarık’ın kendilerinin polis olduğunu anlayıp silahların çekileceğini düşünmeye başlar. Naz hemen elindeki çay dolu tepsiyi dayısının üzerine atıp durumu kurtarmaya çalışır. Namık, neye uğradığını anlamadan Naz ile Pamir tarafından içeri götürülür. Naz dayısına durumu anlatmak zorunda kalır.

Tarık ile Nehir, durumu anlamazlar. Nehir, Tarık’ın kızının yurt dışından gelip haber olduğunu görür. Tarık, haberleri okuyunca panik atak krizi geçirir ve hastanelik olur. Ancak doktora hastalığı hakkında kimseye bir şey açıklamasını istemediğini söyler. Nehir’e kalp krizi geçirdiğini söyler. Böylelikle kızının eve dönmesini ister.

Bu arada Naz ile Pamir, Ömer’in yanında kalır ve eve dinleme cihazı yerleştirirler. Adem gidi Zeynep’in yerini bulup onu eve dönmeye ikna eder. Zeynep eve döner dönmez Levent’e göz koyar. Naz durumu anlayıp hemen Levent’i de alıp eve döner. Sadullah amir, Namık’la konuşup görevin çok gizli olduğunu ve onun görevinden istifa ettirip ona daha iyi bir iş bulmaya söz verir.

Namık, bu gizli görevden ablasına bahsetmez ve görevine devam eder. Tarık, Naz’ın ofisine gider. Naz korku hemen durumu Pamir’e bildirir. Tarık, Naz’dan panik atak hastalığı için yardım almak ister ve ondan bu durumun gizli kalmasını ister. Naz ile Pamir, komşularla kaynaşmak için evde bir barbekü partisi vermeye karar verir.

Tüm komşular bir araya gelir. Pamir, Tarık’a bir alacağını tahsil edemediğinden bahseder. Tarık hemen Adem’den o kişiyi bulup uyarmasını ister. Zeynep, yanlışlıkla Naz’ın telefonunu alır. O sırada Aynur kızını görüntülü arar. Zeynep, telefonu alıp Levent’e uzatır ve ona kayın validesinin aradığını söyler.

Aynur, kızının evli olduğunu duyunca şok olur. Herkesin gözleri üzerindeyken Levent bu durumu nasıl kurtaracağını düşünür.

Gizli Saklı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aynur Kızının Gizlice Evlendiğini Düşünüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler