Ana SayfaDizilerTozluyaka 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Vefa'nın Katiline Yaklaşıyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Vefa’nın Katiline Yaklaşıyor!

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Tozluyaka, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kenan Ali ve arkadaşlarının okula burslu bir şekilde geldiğini görünce şok oluyor. Derya’ya gidip onun oğlunu soruları çalmakla suçluyor. Hazal’ın telefon kayıtları Ali ve arkadaşlarının eline geçiyor. Berk’in Hazal’a saldırdığı ortaya çıkıyor. Berk, Hazal’ı tehdit ediyor. Tozluyaka 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali, Vefa’nın katiline yaklaşıyor. Detaylar haberimizde…

Pazartesi Dizileri 2022

Ali Vefa’nın Katiline Yaklaşıyor!

Tozluyaka 3. bölüm 1. fragmanında; Ali, Vefa’nın hayaliyle konuşup onun canını kimin aldığını öğrenmeye çalışıyor. Vefa Ali’ye, kalbinin sesini dinlemesini istediğini söylüyor.

İşte Tozluyaka 3. bölüm 1. fragmanı….

TOZLUYAKA 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, Zeynep ve Arap’in özel okula geldiğini gören Berk ve arkadaşları şok oluyor. Bunu öğrenen Kenan, Derya’nın yanına gidip ona oğlunun kendisinin okulununda ne işi olduğunu soruyor. Derya da, oğlu ve arkadaşlarının özel okulunun bursuluk sınavını nasıl kazandığının hesabını soruyor.

Üç arkadaş ise, kendilerinin o okula girmesi için yardım eden kişiyi bilmeden okula girip Vefa’nın katili bulmak için harekete geçiyor. Kenan, çocukların sınavın soruları çaldığını düşünüyor. Önder hoca, sınavın yazılı olarak tekrar edilmesini istiyor. Berk, Hazal’ı tehdit ediyor. Hazal ise, Vefa’nın katilinin kim olduğunu söylemek istiyor. Onun konuşmalarını Zeynep duyuyor.

Vefa’nın katilini bulmak için Hazal’ın telefonunu ele geçiriyorlar. Ama son anda Önder hocaya yakalanıyorlar. Ali ve arkadaşları Hazal’ın Berk’le olan görüşmesini ele geçiriyor. Vefa’nın Berk yüzünden öldürüldüğünü okulun önünde ilan ediyorlar.

Berk, diğer arkadaşlarını tehdit edip o günle ilgili kimsenin konuşmasını engelliyor. O günden sonra Cemre, Berk’i terk ediyor. Önder hoca, oğlunun bu işlere karıştığını görünce on teskin ediyor. Cemre, durumu öğrenince Ali’ye yardım etmek istediğini söylüyor. İkili yakınlaşıyor. Cemre, Ali’ye yardım etmek için söz veriyor.

Berk, Cemre’nin Ali’yle görüşmesine engel olmaya çalışıyor ve onu oradan uzaklaştırmaya çalışıyor. Ali’yi ölümle tehdit ediyor. Cemre, Berk’in ısrarını kabul etmiyor. Önder hoca, üçlünün arasına girip onları ikna etmeye çalışıyor. Ali ise, arkadaşlarıyla beraber Vefa’nın katilini bulmadan bu yoldan dönmek istemiyor.

Berk, Cemre’nin Ali’yle yakınlaşmasından rahatsız oluyor ve onu öldürmek istiyor. Cemre, Ali’nin yanına sığınıyor ve bulunduğu yerde yangın çıkıyor. Cemre, sığındığı Ali’nin evinde alevler içinde kalıyor. Ali ise hiç düşünmeden Cemre’yi kurtarmak için alevlerin içine dalıyor ve onu kurtarmak için canını hiçe sayıyor.

Tozluyaka 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Berk Ali’nin Cemre’den Uzak Durmasını İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler