Ana SayfaDizilerAh Nerede 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit'in Teklifini Kabul Ediyor!

İlgili Postlar

Ah Nerede 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit’in Teklifini Kabul Ediyor!

Star Tv’nin yeni yaz dizisi Ah Nerede, ilk bölümüyle ekrana geldi. Zengin bir ailenin üç oğlundan biri olan Ferit, kızları kandırıp üç kızla birlikte sevgili oluyor. Zehra, Tıp fakültesi öğrencisiyken biriyle evlenmeye karar veriyor ve düğün günü terk ediliyor. Okuldan kovulan Zehra, abisi tarafından okuldan alınıyor. Ferit ile Zehra’nın yolları okulun bahar şenliklerinde kesişiyor. Burçak, Nihal ve Seray Ferit tarafından aldatıldığını öğreniyor. Ferit, onlardan kaçarken Zehra’nın evine sığınıyor. Ama Ali, onu evde yakalayınca işin boyutu değişiyor. Aldatılan üç kız Ferit’ten intikam alma yemini ediyor. Zehra’da, abisini hapisten çıkarmak için Ferit’in eline düşüyor. Ah Nerede 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zehra, intikamını almak için Ferit’in teklifini kabul ediyor.

Cuma Dizileri 2022

Zehra Ferit’in Teklifini Kabul Ediyor!

Ah Nerede 2. bölüm 1. fragmanında; Zehra, evlendiği gün terk edilmesinin Ferit yüzünden olduğunu öğrendikten sonra onun teklifini kabul ediyor. Ferit, dünya üzerinde kandıramadığı kişi olmadığı için kendisiyle övünürken Zehra, arkadaşları Burçak, Nihal ve Seray’la ondan intikam almak için bir yola giriyor. İkili aynı yatakta uyanınca işler karışıyor.

İşte Ah Nerede 2. bölüm 1. fragmanı…

AH NEREDE 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, Murat ve Ömer Bursalı zengin bir ailenin üç oğludur. Hakim bey ve Semiha hanım, oğullarının İstanbul’da okuduğunu ve başarılı öğrenciler olduğunu zannediyor. Ferit, Tıp fakültesinde okurken okuldan kovuluyor. Ailesi Murat’ın Hukuk Fakültesi okuduğunu zannederken o ise iddia kuponlarını oynamakla meşgul oluyor. Ömer’in ise, mühendis çıkacağını zanneden aile onun müzikle uğraştığından haberi yoktur.

Zehra, Tıp Fakültesi okurken bir gençle tanışıp evlenme kararı alıyor. Ancak evleneceği gün nikah masasında terk ediliyor. Bu yüzden abisi Ali, onu okuldan alıyor. Okulun şenliklerinde bir şeyler satmak için giden Zehra, orada affa uğradığını okula geri dönebileceğini öğreniyor. Abisi Ali ise, hapisten denetim serbestliğiyle dışarı çıkıyor.

Perihan, Ali’ye kızının tekrar okula dönmesi için onu ikna etmeye çalışıyor. Ferit bu arada, üç kızı bir anda idare ediyor. Onların onu bulması çok zaman almıyor. Ferit, onlardan kaçarken Zehra’nın evine kaçıyor. Huriye, Zehra’nın profiliyle konuştuğu Ferit’i karşısında görünce onunla yakınlaşmak istiyor.

Ama abisi ile annesi eve geliyor. Ferit’i, odasına saklıyor. Zehra’nın eve gelmesiyle Ferit ortaya çıkıyor. Ali, Ferit’in evini öğrenip kardeşlerini dövüyor. Ferit tarafından aldatılan üç arkadaş ise ondan intikam almak için Ferit’in babasını arayıp onun hakkında her şeyi ona anlatıyor.

Hakim beyin, İstanbul’a dönüp oğullarını Bursa’ya götürmek istiyor. Ferit, Bursa’ya dönmemek için bir kıza aşık olduğunu onu bırakamayacağı yalanını uyduruyor. Zehra’nın abisi hapse düşüyor ve Ferit, onun abisini hapisten çıkarma şartıyla ona sevgili rolü oynamayı teklif ediyor. Bu arada Zehra, nikah masasında terk edilmesinin sebebinin Ferit olduğunu öğreniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler