Ana SayfaDizilerSevmek Zamanı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Feryat Firuze'nin Annesi Gibi Olmasından...

İlgili Postlar

Sevmek Zamanı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Feryat Firuze’nin Annesi Gibi Olmasından Korkuyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sevmek Zamanı, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Firuze, Alper diye tanıdığı ve aşık olduğu kişinin evli aynı zamanda adının Kaan olduğunu öğreniyor. Bunu öğrendikten sonra onu aramıyor. Bir yıldır hazırlandığı sınava da girip hiçbir soru çözmeden çıkıyor. Zeynep, Feryat’ı yanına çağırıp Firuze’nin oğlunun metresi olduğunu söylüyor. Firuze, Kaan’la görüşüp onun hakkında gerçekleri öğrendiğini yüzüne vuruyor. O sırada Ömer geliyor ve Kaan’ın Ömer’e vurmasına dayanamayan Firuze onu yaralıyor. Zeynep, durumu öğrenip Firuze’yi polise şikayet ediyor. Sevmek Zamanı 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Feryat, Firuze’nin annesi gibi olmasından korkuyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Feryat Firuze’nin Annesi Gibi Olmasından Korkuyor!

Sevmek Zamanı 4. bölüm 1. fragmanında; Firuze, Zeynep’in şikayeti üzerine adam yaralama suçundan hapse atılıyor. Feryat, Firuze’nin Kaan’ı yaralama suçundan göz altına alınmasından sonra ona bu hikayesinin sonunu bildiğini ve yarın öbür gün annesi gibi ömrünü hapislerde geçirmesinden korkuyor. Olanlardan haberi olmayan Kaan, her gün Firuze’nin yolunu bekliyor.

İşte Sevmek Zamanı 4. bölüm 1. fragmanı…

SEVMEK ZAMANI 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Leyla, Firuze’ye Kaan’ın kocası olduğunu söyledikten sonra ona, eğer onun evli olduğunu bilseydi bunu yapmayacağını söylüyor. Firuze, göz yaşları içerisinde orayı terk ederken Leyla, arkasından ona konuştuklarının aralarında kalmasını istiyor. Alper diye tanıdığı ve aşık olduğu kişinin evli ve isminin de Kaan olduğunu öğrenen Firuze, büyük bir hayal kırıklığıyla eve dönüyor.

Kaan ise, Firuze’ye sürpriz bir doğum günü hazırlıyor. Firuze, arkadaşının isteği üzerine o sürpriz doğum gününe gidiyor. Kaan, Firuze’ye bir kolye hediye ediyor. Firuze, Kaan’ın hediyesini aldıktan sonra ona bir şey söylemeden gidiyor. Hediye ettiği kolyeyi de deniz kenarına atıp eve dönüyor.

Kardeşlerinin ve manevi babasının hazırladığı doğum günü partisine de katılıyor. Herkes onun moralinin bozuk olmasının nedeninin iş görüşmesinin iyi gitmediğini zannediyor. Bu arada Kaan, Firuze’nin neden kendisine böyle soğuk davrandığını anlayamıyor. Sahile gidip bankta oturan Mehmet’in yanına gidip onunla dertleşiyor.

Aynı kıza aşık olduğunu bilmeyen ikili birbirlerine itiraflarda bulunuyor. Kaan, ertesi gün yeni bir şirket kurmak istediğini annesine ve Taner’e açıklıyor. Zeynep, oğlunun başka bir şirket kurmasını istemiyor. Alper, bu durumdan istifade edip zaten şirketin yüzde ellisini yönetirken tümünü ele geçirmek için harekete geçiyor.

Leyla ise, Zeynep’le Kaan’ı kaybetmemek için bir anlaşma yapıyor. Abisinin değil Kaan’ın tarafında hareket etmek için Zeynep’le anlaşıyor. Zeynep, Feryat’ı yanına çağırıp ona kız kardeşinin oğlunun metresi olduğunu söylüyor. Feryat, durumu öğrendikten sonra Firuze’ye ateş püskürüyor ve ona tokat atıyor.

Firuze, Kaan’la görüşmeyi kabul ediyor ve onun hakkında her şeyi öğrendiğini yüzüne vuruyor. O sırada Ömer geliyor ve ablasını korumak için Kaan’a bıçak çekiyor. Kaan, Ömer’e tokat atınca Firuze dayanamayıp Kaan’ın göğsünü bıçakla çiziyor. Leyla durumu öğrenip Zeynep’e haber veriyor. Zeynep, polise Firuze hakkında şikayette bulunuyor. Polisler Firuze’nin evine gelip onu adam yaralama suçundan gözaltına alıyor.

Sevmek Zamanı 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Kaan Firuze’den Af Diliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler