Ana SayfaDizilerSevmek Zamanı 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Kaan Firuze'den Af Diliyor!

İlgili Postlar

Sevmek Zamanı 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Kaan Firuze’den Af Diliyor!

 

Atv’nin yeni gözde dizisi Sevmek Zamanı, 3. yeni bölümüyle 4 temmuz pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Firuze, Kaan’la buluşup ondan ayrıldığını söyler. Ancak Kaan yaralanır. Kaan, daha sonra Leyla’nın yanına gidip ona evliliklerinin bittiğini söyler. Firuze, birinin yuvasını yıkmaktansa hiç evlenmemeyi göze alır. Kaan Feryat ile buluşup konuşur. Polisler gelip Firuze’yi adam yaralama suçundan göz altına alır. Sevmek Zamanı 3. Bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Kaan, Firuze’den af diliyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Kaan Firuze’den Af Diliyor!

Sevmek Zamanı 3. bölüm 3. fragmanında; Firuze, Kaan’a tüm öfkesini kusup onu terk ediyor. Kaan ise, göz yaşları içinde ona canının sağ olmasını dileyip gidiyor. Leyla, Kaan’ı yaralı bir şekilde görünce onun o yaradan ölmesini diliyor. Firuze, yaşadığı acının altında eziliyor ve ne yapacağını bilemiyor.

İşte Sevmek Zamanı 3. bölüm 3. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1543310303743672320

SEVMEK ZAMANI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla, 5. evlilik yıl dönümü için Kaan’a sürpriz bir parti yapar. Kaan, kızının ölümünden sonra bitmiş bir evliliği daha fazla sürdürmek istemez. Ancak Leyla, onu evli kalmaya zorlar. Partiden sonra Leyla, fenalaşır ve Kaan’dan kızının mezarına gitmek ister. Kaan Leyla’yı sakinleştirmek için uğraşır.

Leyla, o gece Kaan’ın evinde kalmak ister. Kaan onun hala ölen kızının videolarını izlemesine engel olmaya çalışır. Gece Kaan uyuduktan sonra Leyla onun yanına gidip onun yaptığı resmi görüp onun bir kadınla ilişkisi olduğunu anlar.

Ertesi gün Kaan’ı takip eder ve onun Firuze’yle buluştuğunu görür. Okulu gitmek için Firuze, Kaan’ın yanından ayrılıp otobüse biner. Leyla’da onun peşinden otobüse binin onun adını ve okulunu öğrenir. Ertesi gün okuldaki konferansa konuşmacı olarak katılır ve toplantı sonrası Firuze’yle tanışır.

Taner ise, güvenlik için yeni bir eleman arar ve görüşmeye gelen Mehmet’i işe kabul eder. Onu arkadaşıyla birlikte eve bırakır. Leyla, Firuze’nin yarım günlük iş aradığını öğrenip yardımcısından onu aratıp görüşmeye çağırır.

Bu arada Firuze Kaan’la görüşmeye devam eder. Mehmet, Firuze’yle konuşup ona aşık olduğunu söyler. Firuze ise ona, başkasına aşık olduğunu söyler. Firuze, iş görüşmesine gittiğinde Leyla’yı karşısında görünce çok şaşırır. Bu arada Kaan’da şirkete gelir ve Firuze Leyla’nın yanındayken başka bir işi çıkıp içeri girmez.

Leyla, kendisinden ve ailesinden bahsetmeye başlar. Firuze’ye kocasının fotoğrafını gösterip okul biter bitmez onunla hemen evlendiklerini söyler. Alper diye tanıyıp sevdiği kişinin aslında Kaan olduğunu ve Leyla’yla evli olduğunu öğrenir. Yaşadığı şok karşısında Firuze ağlamaya başlar.

Sevmek Zamanı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Firuze Kaan’ı Terk Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler