Ana SayfaDizilerSeversin 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya Tolga'nın Oyununu Bozuyor!

İlgili Postlar

Seversin 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya Tolga’nın Oyununu Bozuyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 6. yeni bölümüyle 6 temmuz çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tolga, annesinin aile yadigarı yüzüğüyle Asya’ya evlenme teklifi eder. Aileler hemen Asya ile Tolga’nın nişanını yapar. Asya ile Tolga, asansöre biner ve ikili asansörde kalır. Tolga, kapalı alan korkusu olduğu için fenalaşır ve ona yalan söylediğini oteldeki kızın kim olduğunu itiraf etmek ister. Seversin 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Asya, Tolga’nın oyununu bozuyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Asya Tolga’nın Oyununu Bozuyor!

Seversin 6. bölüm 2. fragmanında; Tolga Asya’ya evlenme teklifi ettikten sonra isteme töreni oluyor ve nişan yüzükleri takılıyor. Bu arada Tolga, Asya’dan ayrılmanın yollarını arıyor. Asya’ya, bir kadınla fotoğraflanacağını o fotoğrafları da onun görüp kendisini terk edeceğini ve böylelikle bu yalandan kurtulacaklarını söylüyor. Ama Asya, onun planına uymuyor.

İşte Seversin 6. bölüm 2. fragmanı…

SEVERSİN 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya ile Tolga, aynı karavanda yakalanınca Bahri’nin de yalanıyla herkes onların sevgili olduğunu düşünür. İkili mecbur kalıp bu yalanı devam ettirir ve herkese sevgiliymiş gibi davranır. Kadir, annesiyle birlikte onların flört edip birbirlerini tanımasına izin verir. Şerife, Tolga ile annesini eve yemeğe davet eder.

Tolga, çocukluğundan beri bir aile ortamının özlemini yaşadığı için güzel vakit geçirir. Suzan, oğlunun Asya’yla değil Selin’le birlikte olmasını ister. Hemen Tolga’nın tüm borcunu ödeyip onun evine taşınır. Selin, Tolga’yla görüşmek ister ve ertesi gün için her zaman görüştükleri otelde randevulaşırlar.

Kadir, kız kardeşinin telefonuna takip programı yerleştirir. İkilinin telefonları karışır. Asya, Tolga’nın telefonunu alıp Nazlı’yla sahile gider. Tolga’da, Selin’le buluşmaya gider. Yolda durumu fark eder. Ancak geri dönemez. Nazlı’dan telefonunu kapatmasını ister. Kadir, Asya’nın başka bir yere gittiğini takip cihazından fark edip o adrese gider.

Otele girip Tolga’nın bir kadınla el ele tutuştuğunu görüp o kadının Asya olduğunu zanneder. Eve dönüp durumu annesine anlatır. Tolga, Selin’le buluşuyor ancak onunla otel odasına gitmez. Sadece sohbet eder. Gece Tolga telefonunu almak için Asya’nın evine gider.

Sabah Asya, annesini zorlayınca durumu öğrenip onlara gerçekleri anlatır. Ama ne annesini nede abisini inandıramaz. Durumu Bahri öğrenir ve herkesi toplayıp Tolga’yı sıkıştırır. Tolga otelde Selin’le buluştuğunu söyleyemez. Annesinin rehin olarak verdiği aile yadigarı yüzüğünü aldığı aklına gelir ve hemen Asya’nın önünde diz çöküp ona evlenme teklifi eder.

Seversin 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga İle Asya Nişanlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler