Ana SayfaDizilerSeversin 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga İle Asya Nişanlanıyor!

İlgili Postlar

Seversin 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga İle Asya Nişanlanıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 5 bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tolga ile Asya, Bahri’nin zoruyla flört sevgiliymiş gibi görünüyor. Kadir ile annesi, onların flört yapmasına izin veriyor. Tolga, Asya’nın ailesiyle birlikte güzel vakit geçiriyor. Kadir, Asya’nın telefonuna takip programı yerleştiriyor. Asya ile Tolga’nın telefonları karışıyor ve Kadir Tolga’nın otelde Asya’yla buluştuğunu zannediyor. Tolga, Selin’le buluştuğunu açıklayamayınca Asya’ya evlenme teklif edip konuyu kapatmak istiyor. Seversin 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tolga ile Asya nişanlanıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga İle Asya Nişanlanıyor!

Seversin 6. bölüm 1. fragmanında; Tolga, annesinin aile yadigarı yüzüğüyle Asya’ya evlenme teklifi ediyor. Aileler hemen Asya ile Tolga’nın nişanını yapıyor. Asya ile Tolga, asansöre biniyor ve ikili asansörde kalıyor. Tolga, kapalı alan korkusu olduğu için fenalaşıyor ve ona yalan söylediğini oteldeki kızın kim olduğunu itiraf etmek istiyor.

İşte Seversin 6. bölüm 1. fragmanı…

SEVERSİN 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya ile Tolga, aynı karavanda yakalanınca Bahri’nin de yalanıyla herkes onların sevgili olduğunu düşünüyor. İkili mecbur kalıp bu yalanı devam ettiriyor ve herkese sevgiliymiş gibi davranıyor. Kadir, annesiyle birlikte onların flört edip birbirlerini tanımasına izin veriyor. Şerife, Tolga ile annesini yemeğe davet ediyor.

Tolga, çocukluğundan beri bir aile ortamının özlemini yaşadığı için güzel vakit geçiriyor. Suzan, oğlunun Asya’yla değil Selin’le birlikte olmasını istiyor. Hemen Tolga’nın tüm borcunu ödeyip onun evine taşınıyor. Selin, Tolga’yla görüşmek istiyor ve ertesi gün için her zaman görüştükleri otelde randevulaşıyorlar.

Kadir, kız kardeşinin telefonuna takip programı yerleştiriyor. İkilinin telefonları karışıyor. Asya, Tolga’nın telefonunu alıp Nazlı’yla sahile gidiyor. Tolga’da, Selin’le buluşmaya gidiyor. Yolda durumu fark ediyor. Ancak dönemiyor. Nazlı’dan telefonunu kapatmasını istiyor. Kadir, Asya’nın başka bir yere gittiğini takip cihazından fark edip o adrese gidiyor.

Otele girip Tolga’nın bir kadınla el ele tutuştuğunu görüp o kadının Asya olduğunu zannediyor. Eve dönüp durumu annesine anlatıyor. Tolga, Selin’le buluşuyor ancak onunla otel odasına gitmiyor sadece sohbet ediyor. Gece Tolga telefonunu almak için Asya’nın evine gidiyor.

Sabah Asya, annesini zorlayınca durumu öğrenip onlara gerçekleri anlatıyor. Ama ne annesini nede abisini inandıramıyor. Durumu Bahri öğreniyor ve herkesi toplayıp Tolga’yı sıkıştırıyor. Tolga otelde Selin’le buluştuğunu söyleyemiyor. Annesinin rehin olarak verdiği aile yadigarı yüzüğünü aldığı aklına gelip Asya’nın önünde diz çöküp ona evlenme teklifi ediyor.

Seversin 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’yı Teklifiyle Şaşırtıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler