Ana SayfaDizilerGizli Saklı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aynur'un Kızını Aramasıyla İşler Karışıyor!

İlgili Postlar

Gizli Saklı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aynur’un Kızını Aramasıyla İşler Karışıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Gizli Saklı, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Naz, dayısını görünce onu susturmak için elindeki çay dolu tepsiyi onun üzerine düşürüyor. Onu Levent’le birlikte içeri götürüp durumu anlatıyor. Sadullah amir de Namık’la konuşup onu susması için ikna ediyor. Naz ile Pamir, komşularla kaynaşmak için bir barbekü partisi veriyor. Zeynep, yanlışlıkla Naz’ın telefonunu arıyor. O sırada Aynur arıyor ve telefonu açıp Levent’e veriyor. Aynur’un kızını aramasıyla işler karışıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Aynur’un Kızını Aramasıyla İşler Karışıyor!

Gizli Saklı dizisinin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Namık, Naz’ı görünce tanıyor. Levent ile Naz, oyunun bittiğini Tarık’ın kendilerinin polis olduğunu anlayıp silahların çekileceğini düşünmeye başlıyor. Naz hemen elindeki çay dolu tepsiyi dayısının üzerine atıp durumu kurtarmaya çalışıyor. Namık, neye uğradığını anlamadan Naz ile Pamir tarafından içeri götürülüyor. Naz dayısına durumu anlatmak zorunda kalıyor.

GİZLİ SAKLI 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tarık ile Nehir, durumu anlamıyorlar. Nehir, Tarık’ın kızının yurt dışından gelip haber olduğunu görüyor. Tarık, haberleri okuyunca panik atak krizi geçiriyor ve hastanelik oluyor. Ancak doktora hastalığı hakkında kimseye bir şey açıklamasını istemediğini söylüyor. Nehir’e kalp krizi geçirdiğini söylüyor. Böylelikle kızının eve dönmesini istiyor.

Bu arada Naz ile Pamir, Ömer’in yanında kalıyor ve eve dinleme cihazı yerleştiriyorlar. Adem gidi Zeynep’in yerini bulup onu eve dönmeye ikna ediyor. Zeynep eve döner dönmez Levent’e göz koyuyor. Naz durumu anlayıp hemen Levent’i de alıp eve dönüyor. Sadullah amir, Namık’la konuşup görevin çok gizli olduğunu ve onun görevinden istifa ettirip ona daha iyi bir iş bulmaya söz veriyor.

Namık, bu gizli görevden ablasına bahsetmiyor ve görevine devam ediyor. Tarık, Naz’ın ofisine gidiyor. Naz korku hemen durumu Pamir’e bildiriyor. Tarık, Naz’dan panik atak hastalığı için seans almak istiyor ve ondan bu durumun gizli kalmasını istiyor. Naz ile Pamir, komşularla kaynaşmak için evde bir barbekü partisi vermeye karar veriyor.

Tüm komşular bir araya geliyor. Pamir, Tarık’a bir alacağını tahsil edemediğinden bahsediyor. Tarık hemen Adem’den o kişiyi bulup uyarmasını istiyor. Zeynep, yanlışlıkla Naz’ın telefonunu alıyor. O sırada Aynur kızını görüntülü arıyor. Zeynep, telefonu alıp Levent’e uzatıyor ve ona kayın validesinin aradığını söylüyor.

Aynur, kızının evli olduğunu duyunca şok oluyor. Herkesin gözleri üzerindeyken Levent bu durumu nasıl kurtaracağını düşünüyor.

Giizli Saklı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz Vuruluyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler