Ana SayfaDizilerGiizli Saklı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz Vuruluyor Mu?

İlgili Postlar

Giizli Saklı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz Vuruluyor Mu?

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Gizli Saklı, 4. yeni bölümüyle 29 haziran çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Naz, Tarıkların evinden çıktıktan sonra dayısının orada güvenlik görevlisi olarak çalıştığını görür. Oyalanıp onun gitmesini bekler. Pamir, Namık’ı işten kovdurmak için onun içeceğine uyku ilacı koyar. Tarık ise, onu hastaneye gönderip durumu öğrenip işe geri alınması için onu yanına çağırır. Pamir ile Naz, Tarık ve Nehir’i çaya davet eder. O sırada Namık içeri giriyor ve Naz’ı tanır. Gizli Saklı 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Naz vuruluyor mu?

Çarşamba Dizileri 2022

Naz Vuruluyor Mu?

Gizli Saklı 4. bölüm 1. fragmanında; Namık, Naz’ı tanıyıp ona sesleniyor. O sırada Adem Tarık’a onların polis olduğunu söylüyor ve silahlar patlıyor. Merminin biri Naz’a denk gelince vurulup yere yığılıyor. Naz gerçekten vuruluyor mu? Yoksa Pamir ile Naz, hayal mi görüyor?

İşte Gizli Saklı 4. bölüm 1. fragmanı…

 

GİZLİ SAKLI 3. BÖLÜM ÖZETİ! 

Naz ile Pamir, Tarıklardan çıktıktan sonra Namık’ın orada çalıştığını görür. Hemen Naz, telefonunu unutmuş gibi içeri girer. Dayısının gittiğini Pamir ona haber verir ve ikili birlikte evlerine döner. Pamir, sanki bu durumdan Naz suçluymuş gibi davranır. Naz’ı da alıp gece siteden dışarı çıkıp depoya giderler.

Pamir, durumu amirine anlatır ve artık bu operasyonda olmak istemediğini söyleyip ona Naz’ı şikayet eder. Nehir, Naz’ın evde olmadığını görünce onu arar. Naz ona, Sapanca’da olduklarını söyler. Bu arada Talat, kebapçının peşine düşer. Tufan’ın onun restoranına girdiğini ve kebapçı tarafından dövüldüğünü görür.

Pamir’le birlikte Tufan’ı onların elinden kurtarmak için harekete geçerler. Naz ise Talat’ı takip edip onların gizli bir görev peşinde olduklarını anlar. Tam Pamir yaralanacağı sırada gidip onu kurtarır. Talat, Tufan’ı yaralı bir şekilde hastanenin önüne bırakıp gider. Kebapçıyı ise sorguya alan Sadullah amir ona kendileriyle çalışmasını teklif eder.

Aksi taktirde onun hapisten çıkamayacağını sağlayacağını söyler. Tarık, Tufan’ın başına gelenleri öğrenip hastaneye gider. Onu bu hale getirenin kebapçı olduğunu anlar. Sadullah ile Talat, bu arada Namık’ı kovdurmak için görev başındayken onun uyumasını sağlamak için Pamir’den içeceğine uyku ilacı koydurur.

Tarık ile Adem, siteye girdiklerinde Namık’ın uyuduğunu görür. Uyanmayınca Tarık onu hastaneye gönderir. Namık’a uyku ilacı verildiği anlaşılır. Yönetici Namık’ın yanına gidip onu işten kovduğunu söyler. Tarık ise Adem’den, Namık’ın düşmanları tarafından uyutulduğunu düşünüp onu alıp geri getirmesini ister.

Pamir ile Naz, Namık’tan kurtulduklarını düşünüp evlerine döner ve Tarık ve Nehir’i çaya davet ederler. Naz, çayları yenilemek için içeri girdiğinde Adem Namık’ı oraya getirir. Namık Naz’ı görüp tanır. Naz, dayısını görünce ne yapacağını bilemez.

Gizli Saklı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naz Dayısına Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler