Ana SayfaDizilerSevmek Zamanı 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla Kaan'la Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Sevmek Zamanı 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla Kaan’la Yüzleşiyor!

Atv’nin yeni dizisi Sevmek Zamanı, 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kaan, Firuze’ye çok aşık olur. Firuze de Kaan’a aşık olur. Leyla, Kaan’ın Firuze’yle görüştüğünü öğrenir. Firuze’yi bulup onunla yakınlaşır. Leyla, Firuze’yi iş görüşmesine çağırır ve ona Kaan’ın fotoğrafını gösterip onun kocası olduğunu söyler. Firuze, Alper diye tanıdığı kişinin isminin Kaan ve evli olduğunu öğrenip büyük bir şok geçirir. Sevmek Zamanı 2. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Leyla, Kaan’la yüzleşiyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Leyla Kaan’la Yüzleşiyor!

Sevmek Zamanı 2. bölüm 3. fragmanında; Firuze, Alper’in sıradan bir insan olduğunu düşünüyor. Leyla, Kaan’ın Firuze’nin resmini çizdiğini görüp ona aşık olduğunu anlıyor. Kaan’a, ölen kızlarının videosunu gösterip nasıl hiçbir şey olmamış gibi nasıl devam ettiğini soruyor.

İşte Sevmek Zamanı 2. bölüm 3. fragmanı…

SEVMEK ZAMANI 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Firuze, abisi Feryat kardeşi Ömer’le birlikte yetiştirme yurdunda büyür. Annelerinin babalarını öldürme suçundan hapis yattığını Ömer’den saklarlar. Ömer, annesinin öldüğünü zanneder. Muhsin, bu üç kardeşe kol kanat gerip onlara babalık yapar. Feryat, iyi bir edebiyat öğretmeni olur.

Firuze, hem üniversitede okur. Aynı zamanda tezgahtar olarak çalışır. Kaan, eşinin abisi tarafından karanlık işlere girer. Artık, ne adam dövmek ne de öldürmek istemez. Ama o hayattan kurtulamaz. Tam çaresizlik yaşadığı bir anda Firuze’yle karşılaşır. Ona kendisini Alper olarak tanıtır ve özel şoför olduğunu söyler.

Bu tanışmadan sonra ikili sık sık görüşmeye başlar. Firuze, Alper’e aşık olur. Oda Firuze’ye aşık olur. Feryat, Muhsin babasıyla birlikte sevdiği kız Nilgün’ü istemeye gider. Emekli komiser olan Nilgün’ün babası Feryat ve ailesinin geçmişini öğrenir ve onlara verecek kızları olmadığını söyler.

Kızını vermeme nedenini ise annelerinin babalarının katili olduğunun olduğunu söyler. Ömer orada annesinin yaşadığını ve babasını öldürdüğünü öğrenir. Abisinin ve ablasının bunu kendisinden sakladıkları için onlara öfkelenir ve o geceyi Mehmet’in yanında geçirir.

Firuze, Alper’e aralarında gizli saklı olmasını istemediğini söyleyip ailesinin geçmişini anlatır. Kaan ise ona, ne gerçek adını, ne istemediği bir evlilik yaşadığını ve nede içinden çıkamadığı bir kaosun içinde olduğunu anlatamaz. Sadece onu çok sevdiğini söyler. Firuze ile Kaan, bisiklet sürerken bir kaza olur. Kaan onu hastaneye götürür ve oradaki evraka gerçek ismiyle imza atar.

Feryat, bu olaydan sonra Firuze’nin bir erkek arkadaşı olduğunu öğrenir. Kaan, Firuze’nin tokasını eline alıp eve gider. Karısı Leyla ona 5. evlilik yıl dönümü davetiyle sürpriz yapar.

Sevmek Zamanı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Firuze Gerçekleri Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler