Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun Emir'i Hayal Kırıklığına...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’i Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Senden Daha Güzel, 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Efsun ile Emir arasındaki gerginlik devam eder. Hastanede Efsun, kendisini yalnız hissetmeye başlar. Emir’le yüzleşen Efsun, onun kimi ameliyat ettiğini bildiğini söyler. İkili arasındaki gerginlik devam ederken Efsun Emir’e, derdinin klinik olmadığını derdinin o olduğunu söyler. Senden Daha Güzel 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Efsun, Emir’i hayal kırıklığına uğratıyor.

Salı Dizileri 2022

Efsun Emir’i Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

Senden Daha Güzel 4. bölüm 2. fragmanında; Klinikteki çalışan tüm doktorlar Emir ile Efsun’un birlikte olduğunu düşünüp onların evlenmesinin klinik için iyi olacağını konuşuyor. Efsun, Emir için etik kurulun toplanmasını talep ediyor. Bunu öğrenen Emir, Efsun’un ne yapmaya çalıştığının hesabını soruyor.

İşte Senden Daha Güzel 4. bölüm 2. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Efsun, hastanın komaya girmesiyle at çiftliğine gider. Dalgın bir şekilde at binerken de attan düşer. Emir, onun at çiftliğinde olduğunu öğrenip peşinden gider. Efsun’u attan düşmüş bir şekilde bulur. Kolu çıkan Efsun’un kolunu yerine getirip onu hastaneye götürmek ister. Efsun ise, hastaneye dönmek istemez.

Hastanede Emir ile Efsunu’un aynı anda olmamaları merak konusu olur. Bu arada Serpil, oğlu Cem’e yeni bir araba alır ve ona arabada bir çizik dahi olursa onu babasından daha fena yapacağını söyler. Ama Cem, arabayı aldığı ilk gün yine kaza yapıyor. Serpil, Kaya’nın kendisini aldattığını düşünür.

Kaya Pervin ile kızı hakkında görüştüğünü Serpil’e anlatamaz. Serpil, Kaya’nın Pervin’le görüşmesine şahit olup onun kendisini gerçekten aldattığını düşünmeye başlar. Kliniğe Emir’in eski müşterisi Ayşe, kızıyla birlikte gelir. Onları yapacağı partiye davet eder.

Efsun’da davete Binnur ile birlikte gider. Ayşe, Efsun’la konuşup kızının estetik olmasına karşı olduğunu onun için kendisini yurt dışına göndereceğini söyleyip estetik olmak için Emir’den bir randevu ayarlamasını ister. Efsun Ayşe’yi Mete ile görüştürür. Mete, Ayşe’yle konuşup, ameliyatını yapmak için onunla anlaşır.

Ayşe’nin kızı Bade, Emir’le görüşüp ondan kendisine estetik operasyonu yapmasını ama bunu annesinin duymaması konusunda anlatır. Emir, Bade’yi ameliyata alır. Efsun, Emir görmeden Ayşe’yi başka bir ameliyathanede ameliyata alır. Emir, operasyonu bittikten sonra Mete’nin kimi ameliyat ettiğini merak eder.

Bu arada Efsun’da Emir’in başka hastanede onun kimi ameliyat ettiğini öğrenir. Emir, Efsun’dan hesap sormaya giderken. Efsun da ondan hesap sormak için Emir’in yanına gider.

Senden Daha Güzel 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’e Derdinin Klinik Olmadığını İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler