Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Emir'e Derdinin Klinik...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’e Derdinin Klinik Olmadığını İtiraf Ediyor!

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Senden Daha Güzel, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Emir, Efsun’u attan düşmüş bir vaziyette buluyor. Serpil, Kaya’nın kendisini aldattığını düşünüyor. Ayşe’nin kızı onun artık estetik olmasını istemiyor. Onu yurt dışına gönderip kendisi Emir’e estetik oluyor. Ayşe’de kızından habersiz aynı hastanede Mete’ye estetik oluyor. Durumu bilen Efsun, hastanede köşe kapmaca oynuyor. Emir, durumu öğreniyor. Efsun da, Emir’in başka hastanede kimi ameliyat ettiğini öğreniyor. Senden Daha Güzel 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Efsun Emir’e, derdinin klinik olmadığını itiraf ediyor.

Salı Dizileri 2022

Efsun Emir’e Derdinin Klinik Olmadığını İtiraf Ediyor!

Senden Daha Güzel 4. bölüm 1. fragmanında; Efsun ile Emir arasındaki gerginlik devam ediyor. Hastanede Efsun, kendisini yalnız hissetmeye başlıyor. Emir’le yüzleşen Efsun, onun kimi ameliyat ettiğini bildiğini söylüyor. İkili arasındaki gerginlik devam ederken Efsun Emir’e, derdinin klinik olmadığını derdinin o olduğunu söylüyor.

İşte Senden Daha Güzel 4. bölüm 1. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Efsun, hastanın komaya girmesiyle at çiftliğine gidiyor. Dalgın bir şekilde at binerken de attan düşüyor. Emir, onun at çiftliğinde olduğunu öğrenip peşinden gidiyor. Efsun’u attan düşmüş bir şekilde buluyor. Kolu çıkan Efsun’un kolunu yerine getirip onu hastaneye götürmek istiyor. Efsun ise, hastaneye dönmek istemiyor.

Hastanede Emir ile Efsunu’un aynı anda olmamaları merak konusu oluyor. Bu arada Serpil, oğlu Cem’e yeni bir araba alıyor ve ona arabada bir çizik dahi olursa onu babasından daha fena yapacağını söylüyor. Ama Cem, arabayı aldığı ilk gün yine kaza yapıyor. Serpil, Kaya’nın kendisini aldattığını düşünüyor.

Kaya Pervin ile kızı hakkında görüştüğünü Serpil’e anlatamıyor. Serpil, Kaya’nın Pervin’le görüşmesine şahit olup onun kendisini gerçekten aldattığını düşünmeye başlıyor. Kliniğe Emir’in eski müşterisi Ayşe, kızıyla birlikte geliyor. Onları yapacağı partiye davet ediyor.

Efsun’da davete Binnur ile birlikte gidiyor. Ayşe, Efsun’la konuşup kızının estetik olmasına karşı olduğunu onun için kendisini yurt dışına göndereceğini söyleyip estetik olmak için Emir’den bir randevu ayarlamasını istiyor. Efsun Ayşe’yi Mete ile görüştürüyor. Mete, Ayşe’yle konuşup, ameliyatını yapmak için onunla anlaşıyor.

Ayşe’nin kızı Bade, Emir’le görüşüp ondan kendisine estetik operasyonu yapmasını ama bunu annesinin duymaması konusunda anlatıyor. Emir, Bade’yi ameliyata alıyor. Efsun, Emir görmeden Ayşe’yi başka bir ameliyathanede ameliyata alıyor. Emir, operasyonu bittikten sonra Mete’nin kimi ameliyat ettiğini merak ediyor.

Bu arada Efsun’da Emir’in başka hastanede onun kimi ameliyat ettiğini öğreniyor. Emir, Efsun’dan hesap sormaya giderken. Efsun da ondan hesap sormak için Emir’in yanına gidiyor.

Senden Daha Güzel 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emir Efsun’un Bir Şeyler Karıştırdığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler