Ana SayfaDizilerGül Masalı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tahir Gonca'nın Gerçekleri Öğrenmesinden Korkuyor!

İlgili Postlar

Gül Masalı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tahir Gonca’nın Gerçekleri Öğrenmesinden Korkuyor!

Atv’nin yeni dizisi Gül Masalı, 2. yeni bölümüyle 26 haziran pazar akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gonca, yıllardır dua ettiği mezarın annesine ait olmadığını, annesinin mezarının başka bir yerde olduğunu öğrenir. Babasını arayan Gonca, ona annesinin mezarının nerede olduğunu sorar. Oda, bu durumu inkar etmeden kızına bunu anlatacağını söyler. Gonca, babasının yıllarca kendisine yalan söylediğini öğrenip yıkılır. Gül Masalı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tahir, Gonca’nın gerçekleri öğrenmesinden korkuyor.

Pazar Dizileri 2022

Tahir Gonca’nın Gerçekleri Öğrenmesinden Korkuyor!

Gül Masalı 2. bölüm 2. fragmanında; Gonca Fatma anadan, annesinin kendisi 25 yaşına gelince tüm mirasını ona bıraktığını öğreniyor. Bu durum Halil’in hoşuna gitmiyor. O tarlaların Gonca’ya kalmasına engel olmak istiyor. Tahir, kızının peşinden Isparta’ya gidiyor. Halil Tahir’e, kızını da alıp oradan gitmesini istiyor. Eğer gitmezse onu, Gonca’ya gerçekleri anlatmakla tehdit ediyor.

İşte Gül Masalı 2. bölüm 2. fragmanı…

GÜL MASALI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Gül Masalı dizisinin çekimleri İstanbul’da başladı ve Isparta’ya kadar uzandı. Dizinin oyuncu kadrosunda; Gülper Özdemir, Sarp Can Köroğlu, Arif Pişkin, Suat Sungur gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Yaz dizisi olarak başlayan, konusuyla ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan Gül Masalı dizisinin, kış sezonunda da ekrana gelmesi bekleniyor.

GÜL MASALI DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Gonca, annesini henüz beş yaşındayken kaybetmiştir. Daha sonra büyüyüp üniversite okuyup mühendis olmuştur. İstanbul’da yaşayan Gonca, mühendis olarak bir yerde çalışmaya başlar. Projesi çalışan Gonca, o gün işten kovulur. İşinden kovulduğunu öğrenen Gonca, aynı gün annesinden miras kaldığını öğrenir.

Gonca, annesinden kalan bu mirasa sahip olabilmesi için Isparta’ya gitmesi gerektiğini öğrenir. Gonca’nın babası Tahir kızının Isparta’ya gitmesine şiddetle karşı çıkar. Çünkü, kızından sakladığı gerçekleri onun öğrenmesini istemez. Gonca, kararını verip Isparta’ya gider.

Isparta’ya gittiği ilk gün orada festival olduğunu görür ve ilk Fatma anayla orada tanışır. Gonca, orada mirası alabilmesi için Fatma ananın şartlarını yerine getirmesi gerektiğini öğrenir. Gonca, Isparta’da oranın önde gelen ailesi Atabeylerin oğlu Toprak’la tanışır. Aklındaki ve gönlündeki tüm soruların cevabını bulmak için Isparta’ya giden genç kadının hayatı, Toprak Atabey’le karşılaşınca, beklenmedik şekilde yön değiştirir.

Gonca, karşılaştığı Toprak’la birlikte geçmişinde kendisinden saklanan gerçekler olduğunu anlar. Tahir, kızının orada gerçekleri öğreneceğini ve kendisinden hesap soracağını anlayıp tutuşmaya başlar. Gonca’nın Isparta’ya gelmesinden rahatsız olan başkaları da olur. Büyük bir gizem içine giren Gonca, öğreneceklerinden habersizdir.

Gül Masalı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca Babasından Hesap Soruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler