Ana SayfaDizilerGül Masalı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca Babasından Hesap Soruyor!

İlgili Postlar

Gül Masalı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca Babasından Hesap Soruyor!

Atv’nin yeni dizisi Gül Masalı, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Isparta’nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Torak ile, annesinin ölümü sonrası kendisine kalan miras sayesinde Gonca, geçmişiyle ilgili kendisinden saklanan gerçekleri öğreniyor. Oyuncu kadrosuyla ve ilginç hikayesiyle büyük ilgiyle izlenen dizinin 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Annesinin mezarının başka yerde olduğunu öğrenen Gonca, babasından hesap soruyor.

Pazar Dizileri 2022

Gonca Babasından Hesap Soruyor!

Gül Masalı dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Gonca, yıllardır dua ettiği mezarın annesine ait olmadığını, annesinin mezarının başka bir yerde olduğunu öğreniyor. Babasını arayan Gonca, ona annesinin mezarının nerede olduğunu soruyor. Oda, bu durumu inkar etmeden kızına bunu anlatacağını söylüyor. Gonca, babasının yıllarca kendisine yalan söylediğini öğrenip yıkılıyor.

İşte Gül Masalı 2. bölüm 1. fragmanı…

 

GÜL MASALI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Gül Masalı dizisinin çekimleri İstanbul’da başladı ve Isparta’ya kadar uzandı. Dizinin oyuncu kadrosunda; Gülper Özdemir, Sarp Can Köroğlu, Arif Pişkin, Suat Sungur gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Yaz dizisi olarak başlayan, konusuyla ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan Gül Masalı dizisinin, kış sezonunda da ekrana gelmesi bekleniyor.

GÜL MASALI DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Gonca, annesini henüz beş yaşındayken kaybetmiştir. Daha sonra büyüyüp üniversite okuyup mühendis olmuştur. İstanbul’da yaşayan Gonca, mühendis olarak bir yerde çalışmaya başlıyor. Projesi çalışan Gonca, o gün işten kovuluyor. İşinden kovulduğunu öğrenen Gonca, aynı gün annesinden miras kaldığını öğreniyor.

Gonca, annesinden kalan bu mirasa sahip olabilmesi için Isparta’ya gitmesi gerektiğini öğreniyor. Gonca’nın babası Tahir kızının Isparta’ya gitmesine şiddetle karşı çıkıyor. Çünkü, kızından sakladığı gerçekleri onun öğrenmesini istemiyor. Gonca, kararını verip Isparta’ya gidiyor.

Isparta’ya gittiği ilk gün orada festival olduğunu görüyor ve ilk Fatma anayla orada tanışıyor. Gonca, orada mirası alabilmesi için Fatma ananın şartlarını yerine getirmesi gerektiğini öğreniyor. Gonca, Isparta’da oranın önde gelen ailesi Atabeylerin oğlu Toprak’la tanışıyor. Aklındaki ve gönlündeki tüm soruların cevabını bulmak için Isparta’ya giden genç kadının hayatı, Toprak Atabey’le karşılaşınca, beklenmedik şekilde yön değiştiriyor.

Gonca, karşılaştığı Toprak’la birlikte geçmişinde kendisinden saklanan gerçekler olduğunu anlıyor. Tahir, kızının orada gerçekleri öğreneceğini ve kendisinden hesap soracağını anlayıp tutuşmaya başlıyor. Gonca’nın Isparta’ya gelmesinden rahatsız olan başkaları da oluyor. Büyük bir gizem içine giren Gonca, öğreneceklerinden habersizdir.

Tahir, neden kızından bazı gerçekleri sakladı? Gonca, babasının kendisinden sakladığı gerçekleri öğrenince ne yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler