Ana SayfaDizilerGizli Saklı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Pamir İle Naz Yakınlaşmaya Mı...

İlgili Postlar

Gizli Saklı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Pamir İle Naz Yakınlaşmaya Mı Başlıyor?

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Gizli Saklı, 3. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Naz, Pamir’le aynı evde yaşamaktan huzursuz olur. Pamir ise Naz’a, kendisini Yaz gibi hissederse kendisiyle yaşamasının kolay olacağını söyler. Ama Naz, bunun kendisi için kolay olmadığını ona anlatmaya çalışır. Gizli Saklı 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Pamir ile Naz, yakınlaşmaya mı başlıyor?

Çarşamba Dizileri 2022

Pamir İle Naz Yakınlaşmaya Mı Başlıyor?

Gizli Saklı 3. bölüm 2. fragmanında; Pamir, Naz’ın kendisine değil Levent’e aşık olduğunu söyleyip onun bu rolü daha iyi oynamasını sağlamaya çalışıyor. İkili aşk konusunda tartışmaya başlıyor. Pamir, Naz’ın aşık olunca geçmişte ne yaşadığını unutacağını söylemesinden çok etkileniyor.

İşte Gizli Saklı 3. bölüm 2. fragmanı…

GİZLİ SAKLI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Pamir ile Naz, Tarık’ın evinden evlerine döndükten sonra eve birinin girdiğini anlar. Pamir hemen, evde dinleme cihazı olup olmadığını araştırmaya başlar. Dinleme cihazının olmadığını anladıktan sonra ikili rahatlar. Ancak Naz, silahının görüldüğünü kitapların yerinin değiştiğinden anlar.

Adem gidip Tarık’a, onların polis olduğundan emin olduğunu söyler. Tarık, onlar hakkında geniş bir araştırma yapılmasını ve onların polis olduğundan emin olmak ister. Bu durumu karısı Nehir’e de anlatır. Nehir ise, onların polis olabileceğine inanmaz. Hele de Yaz’ın polis olacağına ihtimal bile vermez. Nehir, çiçek alıp Naz’ın kliniğine hayırlı olsun demek için gider.

Garip bir duruma rastlamaz ve Naz’la birlikte alışverişe çıkar. Onların alışverişte olduğunu öğrenen Günday hemen soluğu onların yanında alır. Üç kafadar birlikte alışveriş yapar. Bu arada Tarık Pamir’i, ava götürür. Avda, onun silah kullanıp kullanamadığını test eder.

Pamir, özellikle hedefi ıskalar. Orada Tarık telefonla konuşurken sevkıyatın yerini ve saatini Pamir duyacak şekilde söyler. Pamir, hemen amirini arayıp sevkıyatın yerini ve saatini bildirir. Tarık, Pamir ile Naz’ın polis olup olmadığını sevkıyat saatinde anlamak için onları çaya davet eder.

Pamir ile Naz, Tarık’ın sevkıyatını patlatacaklarını düşünüp silahlarını da alıp onlara çaya gider. Tarık’ın konuşmalarından Naz, onun kendilerine tuzak kurduğunu anlar. Hemen Pamir’i yanına çağırıp sevkıyatı iptal etmesini tuzak olduğunu söyler. Pamir, tuvalete girip amirini arayıp baskını durdurur.

Tarık, baskın olmayınca onların polis olmadığından emin olur. Pamir ile Naz, Tarık’ın evinden çıkar. Naz, o sırada dayısı Namık’ın orada güvenlik görevlisi olarak çalıştığını görür. Namık, Naz’ı görecek mi?

Gizli Saklı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz Kendisini Huzursuz Hissediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler