Ana SayfaDizilerGizli Saklı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz Kendisini Huzursuz Hissediyor!

İlgili Postlar

Gizli Saklı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz Kendisini Huzursuz Hissediyor!

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Gizli Saklı, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tarık, Naz ile Pamir’in polis olduğunu anlıyor. Ancak emin olmak için onları tuzağa çekmeye çalışıyor. Pamir’le ava gidip onun duyacağı şekilde sevkıyat yerini ve saatini veriyor. Hemen Sadullah amirine haber verip baskın için hazırlık yapılıyor. Pamir ile Naz, Tarık’ın kendilerini tuzağa çektiklerini anlayıp son anda baskını iptal etmeyi başarıyor. Gizli Saklı 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Naz, kendisini Pamir’in yanında huzursuz hissediyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Naz Kendisini Huzursuz Hissediyor!

Gizli Saklı 3. bölüm 1. fragmanında; Naz, Pamir’le aynı evde yaşamaktan huzursuz oluyor. Pamir ise Naz’a, kendisini Yaz gibi hissederse kendisiyle yaşamasının kolay olacağını söylüyor. Ama Naz, bunun kendisi için kolay olmadığını söylüyor.

İşte Gizli Saklı 3. bölüm 1. fragmanı…

GİZLİ SAKLI 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pamir ile Naz, Tarık’ın evinden evlerine döndükten sonra eve birinin girdiğini anlıyor. Pamir hemen, evde dinleme cihazı olup olmadığını araştırıyor. Dinleme cihazının olmadığını anladıktan sonra rahatlıyorlar. Ancak Naz, silahının görüldüğünü kitapların yerinin değiştiğinden anlıyor.

Adem gidip Tarık’a, onların polis olduğundan emin olduğunu söylüyor. Tarık, onlar hakkında geniş bir araştırma yapılmasını ve onların polis olduğundan emin olmak istiyor. Bu durumu karısı Nehir’e de anlatıyor. Nehir ise, onların polis olabileceğine inanmıyor. Nehir, çiçek alıp Naz’ın kliniğine hayırlı olsun demek için gidiyor.

Garip bir duruma rastlamıyor ve Naz’la birlikte alışverişe çıkıyor. Onların alışverişte olduğunu öğrenen Günday hemen soluğu onların yanında alıyor. Üç kafadar birlikte alışveriş yapıyor. Bu arada Tarık Pamir’i, ava götürüyor. Avda, onun silah kullanıp kullanamadığını test ediyor.

Pamir, özellikle ıskalıyor. Orada Tarık telefonla konuşurken sevkıyatın yerini ve saatini Pamir duyacak şekilde söylüyor. Pamir, hemen amirini arayıp sevkıyatın yerini bildiriyor. Tarık, Pamir ile Naz’ın polis olup olmadığını sevkıyat saatinde anlamak için onları çaya davet ediyor.

Pamir ile Naz, Tarık’ın sevkıyatını patlatacaklarını düşünüp silahlarını da alıp onlara çaya gidiyor. Tarık’ın konuşmalarından Naz, onun kendilerine tuzak kurduğunu anlıyor. Hemen Pamir’i yanına çağırıp sevkıyatı iptal etmesini tuzak olduğunu söylüyor. Pamir, tuvalete girip sevkıyatı durduruyor.

Tarık, baskın olmayınca onların polis olmadığından emin oluyor. Pamir ile Naz, Tarık’ın evinden çıkıyor. Naz, o sırada dayısı Namık’ın orada güvenlik görevlisi olarak çalıştığını görüyor. Namık, Naz’ı görecek mi?

Gizli Saklı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık Pamir ile Naz’ı Tuzağa Düşürmeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler