Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 26. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Helin Asiye'ye Silahını Doğrultuyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 26. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Helin Asiye’ye Silahını Doğrultuyor!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kaderimin Oyunu, 26. bölümüyle yarın akşam son kez ekrana gelecek. Dizinin final bölümünde; Cemal, Nergis’e Helin’den ayrıldığını müjdeler. Baba kız tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşar. Zuhal ile Mahir, yakınlaşmaya başlar. Cemal, Asiye’ye evlenme teklif eder. Oda kabul eder. Cemal gidip, Nedret hanıma Asiye’yle evleneceklerini söyler. Helin ise, Cemal ile Asiye’nin evlenecek olmalarını kabullenemez. Kaderimin Oyunu 26. bölüm 2. final fragmanı yayınlandı. Helin, silahını Asiye’ye doğrultuyor.

Cuma Dizileri 2022

Helin Asiye’ye Silahını Doğrultuyor!

Kaderimin Oyunu 26. bölüm 2. final fragmanında; Cemal, birde çocuklarının önünde Asiye’ye evlenme teklif ediyor. Daha sonra hemen nikah işlemleri başlıyor. Asiye ile Cemal, muhteşem bir düğünle evleniyor. Helin ise, onların mutlu olmasına asla müsaade etmeyeceğini söyleyip Asiye’nin yanına gidiyor ve ona silahını doğrultuyor.

İşte Kaderimin Oyunu 26. bölüm 2. final fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Helin, Cemal’i arayıp ne oğlunu nede kendisini bir daha göremeyeceğini söyleyip kapatır. Cemal, Helin’in kendisine ve oğluna bir şey yapmasından korkar. Tüm aile ve emniyet her yerde Helin ile Ahmet’i arar. Nedret, Helin’in nakit para ve pasaportunu aldığını anlayıp hemen Cemal’e haber verir. Cemal, Helin’in kendisi ile oğlunun pasaportunu aldığını öğrenince farklı bir planı olduğunu öğrenir.

Mahir, Zuhal’in yanına gidip bebeklerin kendinden olduğunu öğrendiğini, onunla evlenmek istediğini söyler. Zuhal ise, başkasını seven biriyle evlenmek istemediğini söyler. Mahir, Asiye’nin yanına gelip onunla konuşur ve onun Cemal’i sevdiğini bildiğini kendisinin de artık iki kız babası olacağını söyler. Asiye, Mahir’i tebrik edip artık iki iyi dost olurlar.

Helin, arabasını uçurumun kenarında bırakıp arkadaşına gider. Herkesin kendisine ve oğluna bir zarar verdiğini düşünmesini ister. Arkadaşından yurt dışına gitmek için yardım ister. Ancak babasının imzası olmadan oğlunu yurt dışına gönderemeyeceğini anlar. Arkadaşı Helin’in, çocuğunu babasından kaçırdığını anlayıp hemen Cemal’i arayıp haber verir.

Cemal, gelip Helin ile Ahmet’i alıp eve götürür. Helin’le konuşup onu boşanmaya ikna eder. Boşanmak istemeyen Helin, Cemal’in Asiye’yle birlikte olmayacağını ve kendisini çocuklarına adayacağını söyleyince ikna olur. Bu arada Nergis’in duruşmasına bir gün kalır. Duruşmada Necmi’nin şahitlik etmesi çok önemli olduğu için Cemal her yerde Necmi’yi arar. Zahide’nin de sayesinde onu bulur.

Necmi, hemen şahitlik etmeyi kabul eder. Duruşma başlıyor ve Nergis, başından geçenleri anlatır. Necmi’nin de şahitliğiyle hakim, Nergis’i serbest bırakır ve kararı ileri bir tarihe erteler. Nergis’in serbest kalması için Asiye bir yemek verir. Raci Nergis’e, tüm üniversite masraflarını karşılayacak burs hediye eder.

Cemal ile Helin’de tek celsede boşanır. Asiye’yi arayan Cemal, onun hayali olan bir pansiyon alıp ona hediye eder. Cemal, Asiye’nin artık kendisini affetmeyeceğini düşünüp gidecekken Asiye onu affettiğini söyler. Helin, onların konuşmasını duyar.

Kaderimin Oyunu 26. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Cemal Asiye’ye Evlenme Teklif Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler