Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 26. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Cemal Asiye'ye Evlenme Teklif Ediyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 26. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Cemal Asiye’ye Evlenme Teklif Ediyor!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kaderimin Oyunu, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Helin, Ahmet’i alıp yurt dışına kaçmak istiyor. Ancak arkadaşı onu ele veriyor. Cemal, Helin’le konuşup onu boşanmaya ikna ediyor. Nergis’in mahkemesi görülüyor. Necmi’nin tanıklığıyla Nergis, serbest bırakılıyor. Cemal, Helin’den boşandıktan sonra Asiye’ye bir sürpriz yapıyor. Asiye, Cemal’i affediyor. Helin onları görüyor. Kaderimin Oyunu 26. bölüm final fragmanı yayınlandı. Cemal, Asiye’ye evlenme teklif ediyor.

Cuma Dizileri 2022

Cemal Asiye’ye Evlenme Teklif Ediyor!

Kaderimin Oyunu 26. bölüm 1. final fragmanında; Cemal, Nergis’e Helin’den ayrıldığını müjdeliyor. Baba kız tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyor. Zuhal ile Mahir, yakınlaşmaya başlıyor. Cemal, Asiye’ye evlenme teklif ediyor. Oda kabul ediyor. Cemal gidip, Nedret hanıma Asiye’yle evleneceklerini söylüyor. Helin ise, Cemal ile Asiye’nin evlenecek olmalarını kabullenemiyor.

İşte Kaderimin Oyunu 26. bölüm final 1. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Helin, Cemal’i arayıp ne oğlunu nede kendisini bir daha göremeyeceğini söyleyip kapatıyor. Cemal, Helin’in kendisine ve oğluna bir şey yapmasından korkuyor. Tüm aile ve emniyet her yerde Helin ile Ahmet’i arıyor. Nedret, Helin’in nakit para ve pasaportunu aldığını anlayıp hemen Cemal’e haber veriyor. Cemal, Helin’in kendisi ile oğlunun pasaportunu aldığını öğrenince farklı bir planı olduğunu anlıyor.

Mahir, Zuhal’in yanına gidip bebeklerin kendinden olduğunu öğrendiğini, onunla evlenmek istediğini söylüyor. Zuhal ise, başkasını seven biriyle evlenmek istemediğini söylüyor. Mahir, Asiye’nin yanına gelip onunla konuşuyor ve onun Cemal’i sevdiğini bildiğini kendisinin de artık iki kız babası olacağını söylüyor. Asiye, Mahir’i tebrik edip artık iki iyi dost oluyorlar.

Helin, arabasını uçurumun kenarında bırakıp arkadaşına gidiyor. Herkesin kendisine ve oğluna bir zarar verdiğini düşünmesini istiyor. Arkadaşından yurt dışına gitmek için yardım istiyor. Ancak babasının imzası olmadan oğlunu yurt dışına gönderemeyeceğini anlıyor. Arkadaşı Helin’in, çocuğunu babasından kaçırdığını anlayıp hemen Cemal’i arayıp haber veriyor.

Cemal, gelip Helin ile Ahmet’i alıp eve götürüyor. Helin’le konuşup onu boşanmaya ikna ediyor. Boşanmak istemeyen Helin, Cemal’in Asiye’yle birlikte olmayacağını ve kendisini çocuklarına adayacağını söyleyince ikna oluyor. Bu arada Nergis’in duruşmasına bir gün kalıyor. Duruşmada Necmi’nin şahitlik etmesi çok önemli olduğu için Cemal her yerde Necmi’yi arıyor. Zahide’nin de sayesinde onu buluyor.

Necmi, hemen şahitlik etmeyi kabul ediyor. Duruşma başlıyor ve Nergis, başından geçenleri anlatıyor. Necmi’nin de şahitliğiyle hakim, Nergis’i serbest bırakıyor ve kararı ileri bir tarihe erteliyor. Nergis’in serbest kalması için Asiye bir yemek veriyor. Raci Nergis’e, tüm üniversite masraflarını karşılayacak burs hediye ediyor.

Cemal ile Helin’de tek celsede boşanıyor. Asiye’yi arayan Cemal, onun hayali olan bir pansiyon alıp ona hediye ediyor. Cemal, Asiye’nin artık kendisini affetmeyeceğini düşünüp gidecekken Asiye onu affettiğini söylüyor. Helin, onların konuşmasını duyuyor.

Kaderimin Oyunu 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye Cemal’i Affediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler