Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye Cemal'i Affediyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye Cemal’i Affediyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 25. yeni bölümüyle 10 haziran cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Helin, Cemal’in kendisine dönmesi için son kozunu da oynar ve oğlu Ahmet’le onu tehdit eder. Cemal, Ahmet’in annesiyle gittiğini öğrenip panik olur. Helin ise, sahte kaçma planının zevkini yaşar. Kaderimin Oyunu 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Asiye, Cemal’i affediyor.

Cuma Dizileri 2022

Asiye Cemal’i Affediyor!

Kaderimin Oyunu 25. bölüm 2. fragmanında; Asiye, Cemal’i affediyor. Cemal, onları bir daha bırakmayacağına söz veriyor. Helin, onların konuşmalarını duyup onları ayırmanın planlarını yapıyor. Mahir, Zuhal’in kendisinden hamile olduğunu öğreniyor. Zuhal Mahir’e, kendisini sevmeyen biriyle evlenmek istemediğini söylüyor.

İşte Kaderimin Oyunu 25. bölüm 2. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemal, suçu üstlenip polislere teslim olur. Nergis, kaçıp emniyete gidip suçlunun kendisi olduğunu söyler. Gerçek suçlunun Nergis olduğu anlaşılır ve Cemal serbest bırakılır. Cemal, serbest bırakılıp bırakılmaz hemen Asiye’ye sarılır. Onu teselli eder. Helin, annesinin zoruyla eve gitmek zorunda kalır.

Cemal, sabaha kadar Asiye’nin yanından ayrılmaz. Zuhal fenalaşır ve Mahir onu hastaneye götürür. Mahir, Zuhal’in ikiz kızı olacağını öğrenir. Ona, babasını sorr, Oda yurt dışında olduğunu söyler. Mahkemeye çıkan Nergis, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır.

Cemal ile Asiye, şahit olarak Necmi’yi aramaya başlarlar. Bu arada Harun bey, tüm olanları öğrenir. Olanlardan kızını suçlar. Kocasının durumunu öğrenir öğrenmez onunla boşanması gerektiğini söyler. Ayrıca Mahir’i, çaresiz bir kadınla çocuklarına kucak açtığı için takdir ettiğini söyler.

Raci, Meral’le konuşup ondan ayrılamayacağını anlar. Zahide de, kocasıyla boşanmaya razı olur. Ona boşanmaya razı olur. Ancak ondan her şeyini ister. Raci ise, onun istediklerini verip ondan boşamayı kabul eder ve Meral’le birlikte olmaya başlar. Cemal, artık her şey öğrendikten sonra çocuklarıyla daha çok zaman geçirmeye başlar.

Helin, bu durumdan rahatsız olup Ahmet’in hasta olduğunu söyleyip Cemal’i eve çağırır. Cemal, eve gelir. O gece oğluyla yatıp sabah yine çocuklarının yanına gider. Bu sefer Ahmet’i de alıp gider. Helin, Cemal’in oğlunu da alıp Asiye ve çocuklarıyla vakit geçirdiğini öğrenir.

Onların yanına gidip Cemal’i, oğlunu kendisinden kaçırmakla suçlar. Cemal, mecburen oğlunu alıp Helin’le eve döner. Ama Cemal, ondan ayrılacağını söyler. Helin, Cemal’e eğer giderse intihar edeceğini söyler. Cemal ise, bu yalanına bir kere inandığını daha inanmayacağını söyleyip evi terk eder.

Cemal, Mahir’le konuşup ona Asiye’ye ve çocuklarına sahip çıktığı için çok teşekkür eder. Dayanamayıp ona Zühal’in bebeğinin babasının o olduğunu söyler. Mahir, iki kızı olacağını öğrenip çok mutlu olur ve Cemal’e çok teşekkür eder.

Kaderimin Oyunu 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Helin Ahmet’i De Alıp Kaçıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler