Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Cana'nın Kapısına Dayanıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Cana’nın Kapısına Dayanıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 46. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Feride, kızını Hayri’den korumak için onu yine göz hapsine alır. ayrıca Feride, Cana’nın gözünü korkutur. Evdekiler Cana’nın hamile olduğunu öğrenir. Billur, Nalan’ın Hayri’yi kıskandığını anlayıp onu uyarır. Nalan, Cana’nın hamile olduğunu duyup doğruca soluğu Hayri’nin yanında alır. Camdaki Kız 46. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, Cana’nın kapısına dayanıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Cana’nın Kapısına Dayanıyor!

Camdaki Kız 46. bölüm 2. fragmanında; Feride, Cana’nın bebeğine zarar verdiğini düşünmesini sağlıyor. Pervin, Cavit’e işbirliği yapmayı teklif ediyor. Karşılığında onun Gülcihan’la birlikte olmasını sağlayacağını söylüyor. Gülcihan da, Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu öğreniyor. Nalan, Sedat’a Cana’dan gelen mesajı okuyor. Gülcihan, Cana’nın hala bebeğinin karnında olduğunu öğreniyor. Nalan, yüzleşmek için doğruca Cana’nın yanına gidiyor.

İşte Camdaki Kız 46. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 45. BÖLÜM ÖZETİ!

Muzo’nun isteme töreninde Gülcihan, Pervin’in Rafet’in eski nişanlısı olduğunu açıklar. Pervin, durumu inkar eder. Muzo, Pera’ya durumu bilip bilmediğini sorar. Oda, bildiğini söyleyince Muzo, ailesiyle birlikte orayı terk eder. Gülcihan, o gece Muzo’ya ulaşamaz. Muzo, bir tek Nalan’ın telefonuna cevap verir.

Nalan Muzo’ya, Pera’nın iyi bir kız olduğunu annesiyle Rafet beyin durumunu bilmiş olabileceğini ama ona anlatamamış olabileceğini söyleyip, onu bir kez daha dinlemesini ister. Ertesi gün Pera Muzo’nun yanına gelir. Annesinin kendisini onunla evlendirip düğünde onu terk etmesini planladığını anlatır.

Muzo, Pera’ya sert çıkar ve ona hayatında tanıdığı en iyi yalancı olduğunu söyler. Hayri, Nalan’ın ısrarıyla geri döner. Nalan, Hayri’yle oturup konuşur. Hayri, Nalan’a annesiyle barışmasını tavsiye eder. Nalan, gidip annesini otelden alıp gelir. Tabi, annesinin şartlarından biri olan Hayri’den uzak durmayı da kabul eder.

Selen, hisselerini Sedat’a verip Nalan’ın üzerindeki arsayı kendi üzerine alır. İmzalar atıldıktan sonra Rafet gelip, önce Nalan’a onların oyununa geldiği için çok kızar. Sonra Selen’e, bu yaptığını baştan beri bildiğini, o arsaya kendi arsası olmadan hiçbir şey yapamayacağını söyler.

Rafet, Muzo’dan Pervin’in planını öğrenir. Onunla buluşup her şeyi öğrendiğini, iyi ki onun gibi biriyle evlenmediğini söyleyip bir daha karşısına çıkmamasını söyleyip gider. Pera, annesini terk edip arabasına binip ağlamaya başlar. Onu uzaktan izleyen Muzo, yanına gidip Pera’ya tekrar evlenme teklif eder.

Feride, Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu öğrenip onun yüzüne tükürür. Daha sonra Selen’i arayıp kendi yazlığına götürür. Oraya Cana’yı da çağırır. Selen, Feride’nin dediği gibi Cana’yı ilaçla bayıltır. Hayri, Billur’la karşılaşıp ona bir akrabasının oğlunun hasta olduğunu söyler. Billur onu alıp doktor olan teyzesinin yanına götürür.

Nalan, kendisinden izin isteyen Hayri’nin Billur’la buluştuğunu görüp onu takip eder. Daha sonra onların oturup yemek yediğini görüp yanına gider. Onu yalancılıkla suçlar. Hayri, Nalan’a, şımarıklık yaptığını onun için kendisinin ne ifade ettiğini, onun kendisini sadece şoförü olarak mı gördüğünü öğrenmek ister.

Camdaki Kız 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Cana’nın Hamileliğini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler