Ana SayfaDizilerYasak Elma 146. Bölüm Sezon Finali 1. Fragmanı Yayında! Doğan'ın Planı Ters...

İlgili Postlar

Yasak Elma 146. Bölüm Sezon Finali 1. Fragmanı Yayında! Doğan’ın Planı Ters Tepiyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 146. yeni bölümüyle 13 haziran pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Çağatay ile Sedai, kardeş olmadıklarını bunun Doğan’ın oyunu olduğunu anlr ve ikili şirkette kavgaya tutuşur. Doğan, Sedai’nin bir hastaneye gittiğini öğrenip onun DNA testinin pozitif çıkmasını sağlar. Handan ile Ender, Sedai’nin peşine düşer. Çağatay, şirket toplantısında Sedai’nin teyzesinin itiraf videosunu yayınlar ve herkes onun Çağatay’a oynadığı oyunu öğrenir. Rezil olan Doğan, Çağatay’ı öldürmek ister. Yasak Elma 146. bölüm sezon finali 1. fragmanı yayınlandı. Doğan’ın planı ters tepiyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Doğan’ın Planı Ters Tepiyor!

Yasak Elma 146. bölüm sezon finali 1. fragmanında; Doğan, Çağatay’a çok pişman olacağını söyleyip meydan okuyor. Yıldız, Doğan’a neler olduğunu soruyor. Oda, ona çok aşık olduğunu söylüyor. Doğan, Çağatay’ı öldürmek için onun bir kazaya kurban gitmesini planlıyor. Ender ile Yıldız’da Çağatay’ın arabasına biniyor. Doğan, Yıldız’ın Çağatay’ın arabasında olduğunu öğrenip onun hemen arabadan inmesini istiyor. Ancak Çağatay, arabasıyla kaza yapıyor.

İşte Yasak Elma 146. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 145. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağatay, Sedai’yle birlikte gizlice DNA testi yaptırır. DNA testinin sonucu negatif çıkar. İkili bunun Doğan’ın bir planı olduğunu anlar ve hemen şirkette yalandan kavgaya tutuşur. Çağatay, Sedai’yi şirketten kovar. Çok geçmeden şirkettekiler onların kardeş olduğunu ve bu yüzden kavga ettiklerini öğrenir.

Doğan, Kumru’nun hisselerini annesine devir ettiğini öğrendikten sonra kızına çok kızar. Ancak durumu zamana bırakır ve Handan’a bir evine yerleştirir. Ona, izinsiz evine gelmesini istemediğini söyler. Çağatay’ın taciz davası için Doğan Yıldız’dan şahitlik yapmasını istemediğini söyler. Ama Yıldız, onu dinlemeyip Çağatay’a şahitlik eder.

Yıldız’ın şahitliği sayesinde savcı Çağataty’ın masum olduğuna inanır ve davayı düşürür. Doğan, Yıldız’ın şahitlik ettiğini öğrenip ona çok kızar. O ise bunu, oğlu için yaptığını söyler. Ender, Handan gelmeden Caner’e onun odasına böcek yerleştirmesini ister. Handan bu durumu fark edip Ender’in duymasını isteyeceği Fido’nun kendi adamı olduğunu söyler.

Ender, koşa koşa Doğan’ın yanına gidip ses kaydını dinletir. Doğan, o konuşma geçerken orada olduğunu söyler. Ender bu sefer Doğan’a, ikinci ses kaydını dinletir. Doğan, Handan’ı yanına çağırır ve ikinci bir böcek olduğunu konuşmalarını duyduğunu söyler. Handan ise inkar eder.

Sedai’nin Çağatay’ın kardeşi olduğunu öğrenen Ender, hemen harekete geçip onu yemeğe davet eder. Handan da, Sedai’yle görüşmek ister. Onun Ender’le yemeğe çıkacağını duyunca onların gittiği restorana gider. Sedai, ertesi gün Doğan’ın yanına gidip Ender ile Handan’ın yaptıklarını ona anlatıp ondan yardım ister.

Doğan Sedai’ye, Çağatay’ın mal varlığının yarısını alması için onun dava açmasını ister. Ondan sonra ona yardım edeceğini söyler. Bu arada Çağatay, Sedai’nin teyzesine Doğan’n verdiği paranın iki katını teklif edip ondan bir itiraf videosu ister. Şirketin kulama yemeğinde Çağatay, Sedai’yle birlikte o videoyu herkese dinletir.

Sedai’nin teyzesi Doğan’ın kendisine para teklif edip yeğenine ve Çağatay’a bu oyunu yaptığını itiraf eder. Doğan, öfkeden deliye dönüp hemen yemeği terk eder ve adamına Çağatay’dan kurtulmak istediğini, onun ölmesi gerektiğini söyler.

Yasak Elma 146. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan Çağatay’ı Öldürmek İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler