Ana SayfaDizilerYasak Elma 146. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan Çağatay'ı Öldürmek İstiyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 146. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan Çağatay’ı Öldürmek İstiyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 145. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağatay ile Sedai, kardeş olmadıklarını bunun Doğan’ın oyunu olduğunu anlıyor ve ikili şirkette kavgaya tutuşuyor. Doğan, Sedai’nin bir hastaneye gittiğini öğrenip onun DNA testinin pozitif çıkmasını sağlıyor. Handan ile Ender, Sedai’nin peşine düşüyor. Çağatay, şirket toplantısında Sedai’nin teyzesinin itiraf videosunu yayınlıyor ve herkes onun Çağatay’a oynadığı oyunu öğreniyor. Rezil olan Doğan, Çağatay’ı öldürmek istiyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Doğan Çağatay’ı Öldürmek İstiyor!

Yasak Elma 146. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çağatay, Sedai’yle birlikte gizlice DNA testi yaptırıyor. DNA testinin sonucu negatif çıkıyor. İkili bunun Doğan’ın bir planı olduğunu anlıyor ve hemen şirkette yalandan kavgaya tutuşuyor. Çağatay, Sedai’yi şirketten kovuyor. Çok geçmeden şirkettekiler onların kardeş olduğunu ve bu yüzden kavga ettiklerini öğreniyor.

YASAK ELMA 145. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Doğan, Kumru’nun hisselerini annesine devir ettiğini öğrendikten sonra kızına çok kızıyor. Ancak durumu zamana bırakıyor ve Handan’a bir evine yerleştiriyor. Ona, izinsiz evine gelmesini istemediğini söylüyor. Çağatay’ın taciz davası için Doğan Yıldız’dan şahitlik yapmasını istemediğini söylüyor. Ama Yıldız, onu dinlemeyip Çağatay’a şahitlik ediyor.

Yıldız’ın şahitliği sayesinde savcı Çağataty’ın masum olduğuna inanıyor ve davayı düşürüyor. Doğan, Yıldız’ın şahitlik ettiğini öğrenip ona çok kızıyor. O ise bunu, oğlu için yaptığını söylüyor. Ender, Handan gelmeden Caner’e onun odasına böcek yerleştirmesini istiyor. Handan bu durumu fark edip Ender’in duymasını isteyeceği Fido’nun kendi adamı olduğunu söylüyor.

Ender, koşa koşa Doğan’ın yanına gidip ses kaydını dinletiyor. Doğan, o konuşma geçerken orada olduğunu söylüyor. Ender bu sefer Doğan’a, ikinci ses kaydını dinletiyor. Doğan, Handan’ı yanına çağırıyor ve ikinci bir böcek olduğunu konuşmalarını duyduğunu söylüyor. Handan ise inkar ediyor.

Sedai’nin Çağatay’ın kardeşi olduğunu öğrenen Ender, hemen harekete geçip onu yemeğe davet ediyor. Handan da, Sedai’yle görüşmek istiyor. Onun Ender’le yemeğe çıkacağını duyunca onların gittiği restorana gidiyor. Sedai, ertesi gün Doğan’ın yanına gidip Ender ile Handan’ın yaptıklarını ona anlatıp ondan yardım istiyor.

Doğan Sedai’ye, Çağatay’ın mal varlığının yarısını alması için onun dava açmasını istiyor. Ondan sonra ona yardım edeceğini söylüyor. Bu arada Çağatay, Sedai’nin teyzesine Doğan’n verdiği paranın iki katını teklif edip ondan bir itiraf videosu istiyor. Şirketin kulama yemeğinde Çağatay, Sedai’yle birlikte o videoyu herkese dinletiyor.

Sedai’nin teyzesi Doğan’ın kendisine para teklif edip yeğenine ve Çağatay’a bu oyunu yaptığını itiraf ediyor. Doğan, öfkeden deliye dönüp hemen yemeği terk ediyor ve adamına Çağatay’dan kurtulmak istediğini, onun ölmesi gerektiğini söylüyor.

Yasak Elma 145. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler