Ana SayfaDizilerHakim 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aradığı İpucu Azem'in Ayağına Geliyor!

İlgili Postlar

Hakim 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aradığı İpucu Azem’in Ayağına Geliyor!

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Hakim, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cevdet’ten sonra Ayşe’nin ölümüyle Ömer, büyük bir çöküntü yaşıyor. Azem’e gidip bu işin içinde artık olmak istemediğini söylüyor. Ama oğluyla tehdit edilince Metehan’ı kurtarmayı kabul ediyor. Mahkemenin ikinci gününde Yasemin’in getirdiği şahit her şeyi çözecekken Ömer, gence ilaç veriyor. Mahkemeye Deniz’le birlikte gelen Ozan, kendi sesini duyunca fenalaşıp dışarı çıkıyor. Aradığı ipucu Azem’in ayağına geliyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Aradığı İpucu Azem’in Ayağına Geliyor!

Hakim 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ömer, Cevdet’in Aylin’in ölümüyle alakası olduğunu öğrendikten sonra masadan kalkıyor. Bir el silah sesi duyup döndüğünde Cevdet’in kendisini öldürdüğünü görüyor. Azem, Ayşe’ye kaza süsü verip onu öldürüyor. Onun cebindeki oğluna ait videoyu alıyor. Ömer, Ayşe’nin kendisinin yüzünden öldüğü için büyük vicdan azabı çekiyor.

HAKİM 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe’nin mezarının başına her gün gidip göz yaşı döküyor. Daha sonra Azem’e gidip Ayşe’yi onun öldürdüğünü bildiğini söyleyip artık bu işte olmayacağını söylüyor. Azem ise, onu Ozan’ı öldürmekle tehdit ediyor. Ömer, mecburen onun isteklerine boyun eğiyor. Yasemin, Özlem savcıyla birlikte Metehan’ın suçlu olduğunu ispatlamak için uğraşıyor.

Ömer, Yasemin’in verdiği anahtarla onun evine gidiyor. Ona evlenme teklif edip yüzük hediye ediyor. Yasemin Ömer’in evlenme teklifini çok beklediğini söyleyip kabul ediyor. Ömer, Yasemin’e Metehan davasından çekilmesini, onun sonunun da Ayşe gibi olmasından korktuğunu söylüyor.

Yasemin ise, Metehan’ın suçlu olduğunu bildiğini ve asla bu davadan çekilmeyeceğini söylüyor. Ozan, Deniz’den ayrılıp Ceren’le görüşmeye başlıyor. Deniz, üzüntüsünden yataklara düşüyor. Annesi ile babası onun durumuna çok üzülüyor. Azem, durumu öğrenip Ozan’ın yanına gidip kızını üzdüğü için onu tehdit ediyor.

Ozan, mecburen Deniz’e mesaj çekip onu kahve içmeye davet ediyor. Metehan davasının ilk günü geliyor. Yasemin davanın ilk gününde, Cuma’nın ölümüne neden olan demir sopayı mahkemeye sunuyor ve o demir sopada Metehan’ın DNA’sının bulunduğunu açıklıyor. Ömer, taraflı davranıp davayı ertesi güne erteliyor.

Yasemin davanın ikinci gününde Metehan’ın yakın arkadaşını şahit olarak getiriyor. Onun şahitliğiyle Metehan’ın hapse gireceğini bilen Ömer, sakinleştirici ilacı ezip suyun içine karıştırıyor ve onun içmesini sağlıyor. Genç tam her şeyi anlatacağı sırada fenalaşıyor. Ömer onun uyuşturucu kullanıp kullanmadığını anlamak için hastaneye sevk ettiriyor.

Zümrüt, Yasemin’e keşke o dondurucudan sağ çıkmamış olmasını istediğini söylüyor. Davanın üçüncü günü Deniz ile Ozan’da davaya geliyor. Yasemin, mahkemede Mert’in ölmeden önceki son ses kaydını dinletiyor. Ozan o sesin kendisinin astım krizi geçirirken ki sesi olduğunu anlayıp fenalaşıyor ve hemen mahkemeyi terk ediyor.

Arkasından Azem’de çıkıyor. Ozan, astım ilacını içerken düşürüyor. İlaç Azem’in ayağının dibine kadar geliyor. Azem, oğlunun öldüğü yerde bulunan astım ilacıyla, Ozan’ın ilacının aynı olduğunu anlıyor.

Hakim 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Azem’e Bu İşte Olmayacağını Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler