Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 15. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Somer İle Türkan...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 15. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Somer İle Türkan Doyasıya Eğleniyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 15. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Somer, Türkan’ı hastaneye götürdüğünde onun intihar ettiğini öğrenir. Eğer geç kalsaydı onu kaybedecek olmanın üzüntüsünü yaşar. Türkan’a, bir daha asla onun elini bırakmayacağına söz verir. Üç Kız Kardeş 15. bölüm 2. ön izleme yayınlandı. Somer ile Türkan, doyasıya eğleniyor.

Salı Dizileri 2022

Somer İle Türkan Doyasıya Eğleniyor!

Üç Kız Kardeş 15. bölüm 2. ön izlemesinde; Somer ile Türkan, Dönüş, Derya ve arkadaşlarıyla birlikte teknede vakit geçiriyorlar. Oynadıkları oyun sonrasında aşıklar kendilerini denize bırakıp doyasıya eğleniyorlar. Tabi Rüçhan’ın yapacaklarından haberi olmayan ikili, tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 15. bölüm 2. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüçhan, Somer’le birlikte Türkan’dan ve ailesinden özür dilemek için gitmeye hazırlanırken gazetede çıkan haberleri görür. Gazeteyi Somer’e uzatıp bu kız için mi özür dilemeye gideceğini söyler. Somer, gazeteyi okuduktan sonra öfkeyle arabasına binip Ferit’i bulur. Ona karısıyla ne zamandır görüştüğünü sorar. O da onu ilk gördüğü andan beri Türkan’dan hoşlandığını ve görüştüklerini söyler.

Somer, Ferit’i hastanelik eder. Mine, Somer’in Ferit’i hastanelik ettiğini öğrenince hemen Türkan’ı arar. Durumu ona anlatıp ondan kendisinin onu oraya götürdüğünden kimseye bahsetmemesini, eğer Somer öğrenirse kendisini öldüreceğini söyler. Türkan, ona ve bebeğine bir şey olmasından korktuğu için kimseye o bara Mine’yle gittiğini söylemez.

Herkesin kendisine inanmasını bekler. Nesrin ile Nezahat’ın yanına Rüçhan gelir. Onların önüne gazeteyi atıp Türkan’ın ahlaksızlıklarına bakmalarını, onun ailesinin şerefini iki paralık ettiğini söyleyip gider. Nesrin, gazetedeki haberi görünce fenalaşır. Somer, Ferit’in yanından ayrıldıktan sonra Türkan’ın yanına gider ve ondan hesap sorar.

Türkan Somer’e, sadece Ferit’le arasında hiçbir şey olmadığını söyler. Rüçhan, kocasıyla birlikte gazetedeki çıkan haberlerin yalanlanması için bir tespit yayınlatır. Somer, yurt dışına gitmek için yola çıkar. Ama Ferit’in ailesinin kendisinden şikayetçi olmasıyla hava alanından geri dönmek zorunda kalır.

Olanlardan sonra ailesinin yüzüne bakamayan Türkan, intihar etmeye karar verir. Ailesine ve Somer’e bir mektup yazıp ilaç içer. Somer, Türkan’ın kendisine yazdığı veda mektubunu okuduktan sonra ona inanmayı tercih eder. Türkan’la yolda karşılaşır ve ona inandığını, bir daha elini tutup bir daha bırakmayacağını söyler. O sırada Türkan, içtiği ilaçların etkisiyle düşüp bayılır. Somer, ne olduğunu anlayamaz.

Üç Kız Kardeş 15. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Somer Türkan’a Moral Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler