Ana SayfaDizilerYasak Elma 145. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 145. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

Fox Tv’nin bol entrikalı dizisi Yasak Elma, 144. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Handan, Fido’nun kendisini dolandırmış gibi yapıp yalandan intihar ediyor. Kumru, annesine inanıp onu Yıldız ile Ender’in oyuna getirdiğini düşünüyor. Handan, Halit Can’ın ateşlenmesini sağlayıp Çağatay ile Yıldız’ın daha sık bir araya gelmesini sağlıyor. Doğan, Çağatay’ı Yıldız’dan uzaklaştırmak için ona oyunlar oynuyor. Kumru, babasının annesini göndermesini engellemek için hisselerini ona devrediyor. Yasak Elma 145. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, şok üstüne şok yaşıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Yıldız Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

Yasak Elma 145. bölüm 1. fragmanında; Sedai, Çağatay’la kardeş olduklarını ilan ediyor. Handan ile Ender, hemen Sedai’yle yakınlık kurmaya başlıyor. Doğan ise Sedai’ye, Çağatay’la miras paylaşıma girmesini bu konuda ona yardım edeceğini söylüyor. Herkesin bir arada olduğu bir toplantıda, Sedai’nin teyzesi Doğan’ın kendisine para teklif edip yeğeninin Çağatay’ın kardeşi olduğunu söylemesini istediğini itiraf ediyor. Rezil olan Doğan, Çağatay’ı öldürmeyi düşünüyor.

İşte Yasak Elma 145. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 144. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Handan, Fido’yla Ekin’in restoranına gidiyor. Orada, Caner ile Emir’in fotoğraflarını çekeceğini bilip bol bol Fido’yla samimi bozlar veriyor. Kumru’ya da biriyle görüşmeye başladığını söylüyor. Bu arada Handan, Yıldız ile Doğan’ın arasını açmak için Halit Can’ı hedef alıyor.

Halit Can’ın okulundan birini ayarlayıp ona tebeşir tozu verip ateşlenmesini sağlıyor. Doğan, Yıldız ile Çağatay’ın Halit Can için bir araya geldiğini öğrenince rahatsız oluyor. Ertesi gün yine Halit Can ateşleniyor. Bu sefer Çağatay ile Yıldız, onu hastaneye götürüyor. Doğan hastaneye gittiğinde Çağatay’ın Yıldız’a sarılıp onu teselli ettiğini görüyor.

İyice rahatsız olan Doğan, Çağatay’ın kovduğu hizmetçiyi buldurup para veriyor ve onun Çağatay’dan şikayetçi olmasını sağlıyor. Karakola götürülen Çağatay, hizmetçisine taciz etmekle suçlanıyor. Hemen bu olanlar haber oluyor. Yıldız, Çağatay’ın böyle bir şey yaptığına inanmıyor. Çağatay’a, mahkemede şahitlik yapmayı kabul ediyor.

Doğan Yıldız’a, Halit Can’ın velayetini Çağatay’dan alabileceğini onu kendi nüfusuna almak istediğini söylüyor. Handan, yardımcısına Kumru’yu aratıp annesinin sevgilisi tarafından dolandırıldığını ve ona ulaşamadığını söyletiyor. Kumru, annesini her yerde arıyor. En sonunda onun intihar ettiğini öğreniyor.

Handan yalandan intihar etmiş gibi yapıyor. Midesi yıkanan Handan’ı Kumru alıp eve getiriyor. Doğan, Handan’a tüm zararını karşılayacağını, onun yüzünden eşinin huzursuz olmasını istemediğini hemen İstanbul’dan gitmesini istediğini söylüyor. Kumru babasına bunun pek mümkün olmayacağını, çünkü hisselerini annesine devir ettiğini açıklıyor.

Doğan, kızının bu yaptığı karşısında şok oluyor. Yıldız’da Handan’dan kurtulamayacağı için üzülüyor.

Yasak Elma 144. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Handan Yıldız’ı Zor Durumda Bırakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler