Ana SayfaDizilerHakim 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir Cevdet'i Vuruyor!

İlgili Postlar

Hakim 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir Cevdet’i Vuruyor!

Atv’nin yeni fenomen dizisi Hakim, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gülbahar ile Azem, aynı anda nezarete atılıyor. Azem, Gülbahar’a bir olmaları gerektiğini söylüyor. Yasemin, şikayetini geri alıyor. Serbest kalan Gülbahar Kadir’e gidip ona mahallede ne kadar dükkan ev isterse vereceğini ama karşılığında Azem’i hapisten kurtarmasını istiyor. Oda, adamlarından birini itirafçı yapıyor. Azem’de hapisten çıkıyor. Asaf, Metehan’ın işlediği suçları ispatlayacak videoyu ele geçirip Yasemin’e veriyor. Kadir, Cevdet’i vuruyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Kadir Cevdet’i Vuruyor!

Hakim dizisinin 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Azem, Seyfi ve adamlarını öldürme suçundan gözaltına alınıyor. Gülbahar’da, Yasemin’i kaçırma suçundan gözaltına alınıyor. İkili nezarethanede bir araya geliyor. Azem, Gülbahar’a ya birlik olacaklarını yada yok olacaklarını söylüyor. Yasemin, Gülbahar’ı dışarıda takip etmek için şikayetini geri alıp onun serbest bırakılmasını sağlıyor.

HAKİM 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ozan, Deniz’le arasında geçen konuşmadan sonra ondan ayrılmak istiyor. Deniz, Ozan’dan ayrılmak istemiyor. Onun sadece abisinden sonra babasının da tutuklanmasıyla kendisiyle görüşmek istemediğini zannediyor. Ozan, Ceren’in gönlünü almak için yanına gidiyor. Ona, babasının doğum günü olduğunu, hediye seçimi için kendisine yardım etmesini istiyor.

Ceren, Ozan’a yardım ediyor. Gülbahar, Kadir’in yanına gidip mahalleden ne kadar ev dükkan istiyorsa vereceğini, karşılığında Azem’i hapisten çıkartmasını istiyor. Kadir, bir adamını itirafçı olarak görevlendiriyor ve Azem’in serbest kalmasını sağlıyor.

Asaf, Metehan’ın kardeşini öldürdüğünü ispatlayacak videoyu ele geçiriyor. Ömer’i doğum gününde herkes bir araya geliyor. Cevdet, Yasemin’in Metehan’ın davasında savcılarla birlikte hareket ettiğini ve önemli bir bilgiye ulaşmak üzere olduğunu söylüyor. Yasemin’in Ömer’den hoşlandığını anlayan Cevdet, Ömer’e durumu anlatıyor.

Ona Yasemin’i durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğini söylüyor. Deniz, Ömer’in doğum gününe davetsiz olarak geliyor. Orada Ceren’le karşılaşıyor. Asaf, ele geçirdiği videoyu Yasemin’e veriyor. Oda Ayşe’ye videoyu teslim ediyor. Asaf’in içeri girmesiyle Deniz rahatsız olup kalkıyor.

Azem, kızını almaya geliyor. Ömer’e görüntüleri soruyor. Oda, Ayşe’de olduğunu almaya çalışacağını söylüyor. Ayşe evine giderken bir arabanın altında kalıyor. Arabadan Azem ile adamı çıkıyor. Ayşe’nin cebinden flaş diski alıyor. Telefonundan da görüntüleri silip onu öylece bırakıp gidiyor.

Ömer Yasemin’in yanına giderken Kadir onu adamlarına aldırıp yanına getirtiyor. Cevdet’le karşı karşıya oturtup onlara birer tabanca verip o masadan birinin sağ çıkması gerektiğini söylüyor. Ömer, Aylin’in ölümünden Cevdet’in bilgisi olduğunu hatta onun yanında öldüğünü öğrenip silahını ona doğrultuyor. Ama yapamıyor. Kalkıp giderken bir el silah sesi duyuyor. Döndüğünde Kadir’in Cevdet’i vurduğunu görüyor.

Hakim 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Cevdet’i Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler