Ana SayfaDizilerHakim 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Cevdet'i Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Hakim 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Cevdet’i Öldürüyor Mu?

Atv’nin yeni gözde dizisi Hakim, 8. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azem ile Gülbahar, nezarete atılır. Sorguya alınan Azem, tüm suçunu itiraf eder. Herkesi öldürdüğünü kurtulan olmadığını söyler. Cevdet, Kadir’e yanında olmayacağını söyler. Kadir ise ona, o zaman karşısında olduğunu söyler. Ömer, masumlara adalet dağıtan biri olarak şimdiki düştüğü durumu kabullenemez. Kendi kendisini sorgular duruma düşer. Hakim 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ömer, Cevdet’i öldürüyor mu?

Pazartesi Dizileri 2022

Ömer Cevdet’i Öldürüyor Mu?

Hakim 8. bölüm 2. fragmanında; Zümrüt, Kadir’in yanına gidip ailesine zarar vermesini izlemeyeceğini söylüyor. Kadir ise ona, her şeyi zamanın göstereceğini söylüyor. Ayşe ile Yasemin, bir araya gelip Gülbahar ile Azem’in bu işin içinde olduklarını ispatlanırsa ömür boyu hapse sokacaklarını konuşuyor. Kadir, Ömer ile Cevdet’i bir araya getirip onlar birer kurşun olan silah veriyor. Ömer, Cevdet’e Aylin’in ölümünde onun parmağı olup olmadığını soruyor. Cevdet ise, kılını kıpırdatmadan ona şu an yaşamadığını söylüyor. Sonrasında bir el silah sesi duyuluyor.

İşte Hakim 8. bölüm 2. fragmanı…

HAKİM 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Azem, Ömer’i arabasına bindirip onunla konuşur. Ömer, kazayı kendisinin yaptığını panikleyip onu orada bırakıp gittiğini söyler. Yolda, Azem’in düşmanları arabasının önünü keser. Silahlı çatışma oluyor. Azem, karşısına çıkan adamların hepsini öldürür. Kendisi de kolundan yaralar. Azem, Ömer’den Metehan’ın dosyasına onun bakmasını ve oğlunu kurtarmasını ister.

Metehan, Cuma’yı öldürme suçundan gözaltına alınır. Cuma’nın annesi ve sevgilisinin de ölümlerinin arkasında Metehan’ın olduğu bilinir. Ayşe komiser kanıtları toplayıp Metehan’ın cezasını çekmesini ister. Gülbahar, Kadir Karaca’nın isteği üzerine Yasemin’i kaçırır. Ömer’in onu kurtarması Yasemin’in kafasını karıştırır.

Ayşe, Yasemin’le konuşup onu kaçıranın Gülbahar olduğunu anlar. Ömer, Metehan’ın dosyalarına bakan Funda hakimi yemeğe çıkarır. Yemekten çıktıktan sonra Funda’nın alkollü olarak trafik polisleri tarafından yakalanmasını sağlar. Funda, Ömer’in de araya girmesiyle görevinden uzaklaştırılır.

Onun baktığı dosyalar Ömer’e geçer. Gülbahar, Zümrüt’ün yanına gidip Azem’in bu sıra işlerini boşladığını ve onun yerine geçmek istediklerini öğrendiğini söyler. Azem, yaralı bir şekilde eve geldiğinde yerine geçmek isteyenin Seyfi olduğunu öğrenir. Hemen, Seyfi ve adamlarını sıkıştırıp hepsini öldürür.

Cemre, Ozan’ın Deniz ile olan yakınlaşmasının suçluluk duygusundan kaynaklandığını anlayıp onunla konuşur. Ozan, Cemre’ye her şeyi itiraf etmek zorunda kalır. Cemre, Ozan’a veda edip ondan ayrılır. Cevdet, Kadir Karaca ile buluşur. Ömer’in eşi Aylin’in Kadir’in öldürdüğünü bilen Cevdet, ona bu sırrı sakladığını söyler.

Kadir ise, Cevdet’e belediye başkanı olmak istediğini hatırlatır. Ayşe, Ömer ile Azem’in birlikte eve döndüğünü görür. Ömer ona, gerçekleri anlatır. Ayşe, kazayı saklayabileceğini ancak, Metehan’ın serbest kalmasına müsaade edemeyeceğini söyler. Ayşe, Gülbahar’ı adam kaçırma suçundan göz altına alır.

Ömer, Azem’i arayıp Metehan’ın dosyasının kendisine geçtiğini haber verdiği sırada, Özlem savcı gelir. Azem’i, Seyfi ve adamlarını öldürme suçundan tutukladığını söyler. Ömer, Azem’in tutuklandığını duyar.

Hakim 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Büyük Bir Çelişki Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler