Ana SayfaDizilerKardeşlerim 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şengül Ömer'in Sabrını Taşırıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şengül Ömer’in Sabrını Taşırıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 54. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sevgi, Ömer’in babaannesi olduğunu söyleyemiyor. Onlarla kalmaya devam ediyor. Ayla ile Nebahat’in sayesinde Suzan hapisten çıkıyor. Suzan, Akif’in bir açığını bulmaya çalışırken yakalanıyor. Aybike, annesiyle birlikte Asiye ve Ömer’e cephe alıyor. Kümesi yıktırmayı planlayan Şengül, evden kovuluyor. Şengül, Ömer’in sabrını taşırıyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Şengül Ömer’in Sabrını Taşırıyor!

Kardeşlerim 55. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ömer, Sevgi’nin İsmail’le olan konuşmasını duymuyor. Sevgi, onların yanında kalmaya devam ediyor. Aybike, annesinin tarafına geçip Asiye’ye Gönül’ün yanında işe girdiği için cephe alıyor. Annesiyle birlikte bahçeyi ikiye bölüyorlar. Ömer ile Asiye, onların bu yaptıklarına seslerini çıkartmıyor. Okula bile ayrı ayrı gidiyorlar.

KARDEŞLERİM 54. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aybike, o kadar ileri gidiyor ki Berk’ten Doruk’la sırf Asiye’nin sevgilisi olduğu için konuşmamasını istiyor. Süsen, iki kuzenin arasını yapmaya çalışsa da başaramıyor. Nebahat ile Ayla, Akif’in borçlusunun yanına gidip onun okulu sattığını ve parasını borsaya yatıracağını söylüyor. Akif’in borçlusu kapısını çalıp onu tehdit ediyor. Ertesi gün Akif, borçları ödeyip Suzan’ı hapisten çıkartıyor.

Bu arada okul için Tolga’nın babasından daha fazla para veren çıkıyor. Akif, anlaşmayı bozup daha fazla para verene okulu satıyor. Okulu, torunu için Sevgi alıyor. Suzan, hapisten çıkıyor ve Harika’dan bir mektup geldiğini öğreniyor. Harika’nın mektubunu okuyan Suzan, ağlayarak Ömer’den başka çocuğu olmadığını söyleyip Harika’yı evlatlıktan çıkarıyor.

Suzan, Ömer’in yanına geliyor. Sevgi onu görünce gizleniyor. Suzan, Ömer’e Harika’nın aldığı paraları ona ödeyeceğini söylüyor. Daha sonra Suzan, Akif’in yanında görünüp onun mal kaçırdığını ispatlayacak deliller aramaya başlıyor. Ama Akif’e yakalanıyor. Tolga, okulu babasının değil başkasının aldığını öğrenince çok bozuluyor.

Şengül ile Orhan, resmen boşanıyor. Boşandıktan sonra Şengül, emlakçıya gidip ev sahibinden kümesi yıkmasını istiyor. Gönül, Şengül’ün bir şeyler karıştırdığını anlayıp, onun arkadaşına para teklif edip ondan bilgi istiyor. Oda Şengül’ün kümesi yıktırmak istediğini Gönül’e anlatıyor.

Gönül, emlakçıya gidip Şengül’ü evden çıkartmasını her ay bin lira fazladan kendisinin ona para vereceğini, o eve de Ömer’leri yerleştirmesi için ev sahibiyle konuşmasını istiyor. Kirayı denkleştiremeyen Ömer, emlakçıyı karşısında görünce ne yapacağını bilemiyor.

O ise, ev sahibinin Şengül’ün istediği gibi kümesi yıkmak istemediğini, onu evden çıkartıp aynı kiraya onların o evde oturmasını istediğini söylüyor. Yengesinin kümesi yıktırmak istediğini öğrenen Ömer, kendisini kaybediyor ve saksıları fırlatıp onlara evinden çıkmalarını istediğini haykırıyor.

Kardeşlerim 54. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şengül Ömer’i Çıldırtıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler